• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2021

15:15

VULIN OBJASNIO: Vučić se nije čuo ni sa jednim narko-dilerom, ali Đilas i njegova radnica Marinika jesu!

Politika

VULIN OBJASNIO: Vučić se nije čuo ni sa jednim narko-dilerom, ali Đilas i njegova radnica Marinika jesu!

Podeli vest

Dragan Đilas istinu govori samo kada priča o Jeremiću, u drugim prilikama laže. Tako laže da je predsednik Vučić odgovoran za postavljenje i napredovanje Gorana Papića u MUP-u. Vučić nije postavio Papića nigde, ali je zato Đilas lično postavio za gradskog menadžera Aleksandra Bjelića, koji je sa još osam fukcionera Đilasove vlasti opljačkao Beograd za šest miliona evra za šta je i poslat u zatvor. Papić jeste od konobara postao policajac, ali je Bjelić od vozača postao gradski menadžer, uz razliku što Vučić nije postavio Papića, a Đilas Bjelića jeste, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, reagujući na napade Dragana Đilasa na predsednika Srbije

 

- U vreme Vučićeve vlasti Papić je uhapšen, a Bjelić je do zadnjeg sekunda Đilasove vlasti bio na slobodi, bogat, zaštićen i bahat - rekao je Vulin i dodao:

- Vučića su prisluškivali tako što su ljude sa kojima može da se čuje stavljali na mere, dajući  sudijama lažna obrazloženja, i zato nijedno od 26 prisluškivanih lica nije ni uhapšeno ni osuđeno, a ni u jednom razgovoru od 1.572 ni MUP ni tužilaštvo nisu pronašli ništa što bi bio kriminal. Mere, pa i prisluškivanja, uspostavljaju se da bi neko bio uhapšen i osuđen, a ne da bi se snimali razgovori koje imaju sa predsednikom ili članovima njegove porodice. Vučić se nije čuo ni sa jednim narko-dilerom, ali Đilas i njegova radnica Marinika jesu - rekao je ministar Vulin.   

- Multimilioner kakav je Đilas zna da brojevi ne lažu, pa da podsetim da je, u vreme kada je gradonačelnik Beograda bio Dragan Đilas, u gradu počinjeno 33.009 krivičnih dela, a da je prošle godine broj krivičnih dela bio za 13.500 manji. U odnosu na 2011. broj teških krađa smanjen je za 8.000. Reći da je Beograd manje bezbedan posle nego pre hapšenja Belivuka i Miljkovića može da kaže samo onaj kome je žao što su te ubice u zatvoru - poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 3 godine

Sve sto je trulo i lazno ide od Djilasa i Marinike.

Ruta

pre 3 godine

Ko zna mozda Djilas i Tepićeva konzumiraju iste ako su se culi sa narko-dilerima.

Olivera

pre 3 godine

Djilas je sada u velikoj panici pa ni sam vise ne zna sta izjavljuje.

Vns

pre 3 godine

Naš vojnik/policajac je objasnio....ali mislim da ga niko nije razumeo....

Ivan

pre 3 godine

Sto ne objavite, da vidimo ko se sa kim cuo...Violinu ne verujem nista,mozda se Vucic cuo sa tetkom

Milka

pre 3 godine

Naravno da predsednik ne sarađuje sa kriminalcima.

Hahahaahaah

pre 3 godine

Sto ih ne uhapse? Zato sto nemaju razloga. Ovaj rijaliti je smesan.

Stevan

pre 3 godine

Sve čine strane službe samo da izazovu nered i nezadovoljstvo kod naroda zato što im jaka Srbija smeta. Neće proći. Živela Srbija, živeo predsednik Vučić.

Crna ovca

pre 3 godine

Obelodanti svih 1500 snimaka sa prisluškivanja jao dokaz, da ne bude dokaz Vulinova reč! Predsednik nema šta da krije, puštanje snimaka je prava istina!!!

Jana

pre 3 godine

Djilas mora da lupeta i izmislja samo da bi skrenuo paznju sa malverzacija koje su isplivale u vezi njega.

Ivana

pre 3 godine

Svako ko je umešan u pokušaj likvidacije moraće da odgovara. Ovo je izuzetno važno za našu državu.

Daliborka

pre 3 godine

Dragan Djilas sada mora da lupeta i izmišlja samo da bi skrenuo pažnju, sa malverzacija koje su isplivale u vezi njega. Dragan Djilas je sada u velikoj panici pa ni sam više ne zna šta izjavljuje.

Liki

pre 3 godine

Niko ne sme biti zasticen. Svako ko je udario na predsednika i drzavu, mora da snosi posledice po zakonu.

Mladen

pre 3 godine

Nebi čudilo da je prisluškivanje finansirano od dela opozicij

Darko

pre 3 godine

Prethodna vlast je napravila stanje da se kriminal podrazumeva u politici

Vanja

pre 3 godine

Vučić je za razliku od dela opozicionih političara odgovoran i pošten državnik

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija