• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2021

09:44

Suzana Vasiljević o višemilionskoj imovini Dragana Đilasa: Ako krijete, znači da je novac NELEGALNO STEČEN!

Politika

Suzana Vasiljević o višemilionskoj imovini Dragana Đilasa: Ako krijete, znači da je novac NELEGALNO STEČEN!

Podeli vest

Nisam iznenađena pisanjem Novosti o računima Dragana Ðilasa na Mauricijusu i u Švajcarskoj, jer se iz profila koji je o Ðilasu ranije pravio KRIK, vidi da su njegove firme dok je bio na funkciji gradonačelnika napravile prihod od 80 miliiona evra godišnje, izjavila je savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević

"To me ne iznenađuje, ali me iznenađuje što se naši novinari od 2018. godine, dakle tri godine, nisu pozabavili time što je KRIK objavio", rekla je Vasiljević, gostujući na TV prva.

Istakla je da, ako neko krije račune, to znači da je novac ili nelegalno stečen ili da je od nekoga ukraden ili nije prijavljen.

Upitana da li predsednika Srbije pita zašto se on, kao čovek sa ogromnom podrškom, bavi čovekom koji nema nikakvu podršku, Vasiljević je rekla da bi ona više volela da novinari predsednika ne pitaju o Ðilasu.

"Ja svaki put pred pres konferenciju molim novinare da se u pitanjima drže teme, ali oni pitaju o Ðilasu i ja ne mogu da im to zabranim", rekla je Vasiljević.

Dodala je da je tviter kod nas, i ne samo kod nas, postao novinska agencija i novinari se odatle informišu.

"Političari i bivši funkcioneri tvituju upravo pred pres konferenciju predsednika Vučića, jer misle da će tako biti spomenuti pred ogromnim auditorijumom koji prati te konferencije", navela je Vasiljević.

Foto: printscreen TV Prva

Suzana Vasiljević

Prema njenim rečima, jedino rešenje jeste da novinari više ne postavljaju takva pitanja.

Kada je reč o borbi protiv organizovanog kriminala i grupe Veljka Belivuka, Vasiljević je rekla da je u to uloženo mnogo energije, a na pitanje da li su javnosti morali biti prikazani užasni snimci preko TV ekrana, odgovorila je da je to moralo da se uradi.

"Morali smo to pokazati jer su oni počinili jezive zločine. Morali smo to uraditi da bismo razbili priču da se, kada je ova grupa u pitanju, radi o sukobu dve navijačke grupe oko preuzimanja tribina, a zapravo se radi o počiniocima jezivih zločina", rekla je Suzana Vasiljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija