• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2021

20:45

SADA VIDIMO DA IMA 17,7 PLUS 52 MILIONA RAZLOGA DA IMA NEŠTO SA ŠOLAKOM! Dragan J. Vučićević izazvao Đilasa na poligraf: Evo javno ga izazivam da dokaže, da vidimo da li je njegov račun ili nije!

Politika

SADA VIDIMO DA IMA 17,7 PLUS 52 MILIONA RAZLOGA DA IMA NEŠTO SA ŠOLAKOM! Dragan J. Vučićević izazvao Đilasa na poligraf: Evo javno ga izazivam da dokaže, da vidimo da li je njegov račun ili nije!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević, tokom gostovanja u specijalnom izdanju "Nacionalnog dnevnika" na TV Pink izazvao je Đilasa da ide na poligraf

- Pošten čovek, kada ga neko lažno optuži, izađe u roku od 15 minuta i kaže: "Lažovi jedni, nemojte da lažete!" Evo da pitam Đilasa, da li je spreman da ide na poligraf u vezi s ovom aferom? Evo, izazvam ga da ide na poligraf, da dokaže i da vidimo da li je ovo njegov račun ili nije njegov račun - rekao je Vučićević i dodao:

Da li je u poslovnom kontaktu sa Šolakom ili nije. On sve vreme tvrdi da nema ništa sa Šolakom, sad vidimo da ima 17,7 plus 52 miliona razloga da ima nešto sa Šolakom .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laky

pre 3 godine

Ako ujutro ne bude vest da su Šolak i Đilas privedeni, džaba ste krečili.

Sima

pre 3 godine

Ispitati poreklo novca. Ako se utvrdi da je stecen nelegalno i da je to narodni novac, traziti nacin da se novac vrati u zemlju.

Milivoj

pre 3 godine

Đilas na sve načine pokušava da spere krivnju samo na poligraf nikada neće smeti

Mila

pre 3 godine

Đilas nikada neće hteti da izađe na poligraf iz razloga što je svestan da laže

Branko

pre 3 godine

Đilas je jedan veliki politički promašaj Srbije i jedna velika lopina

Spermogrom

pre 3 godine

U Srbiji narod i dalje radi za 20 000 dinara, vi se prepucavate javno milionima... Tako ce i sledeci da se sprdaju sa vama, a narod???? Bolje jurite velike gazde koje daju plate ispod minimalca.. Narod nema od cega da zivi, a po vasim novinama kao da je Srbija Svajcaraka..

latinka22

pre 3 godine

Djilas nikako ponovo na vlast ni pod tackom razno.

Poštovani Dragane

pre 3 godine

Као прво, човек је рекао да лажете и да ће то доказати, ко друго - полиграф је апсолутно неприхватљив на суду, због непрецизности.

Branko N

pre 3 godine

Ma kakav poligraf. Đilas beži od poligrafa kao đavo od krsta.

Simo P

pre 3 godine

Ni Đilas ni Marinika se neće nikada pojaviti na poligrafu jer znaju da bi se otkrilo kako lažu.

Branko N

pre 3 godine

Kako da Đilas izađe da kaže da to nije tačno, kada zna da se to lako utvrdi da laže.

Dragana

pre 3 godine

Kome su ruke ciste nema cega da se boji. Poligraf!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija