• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2021

09:44

SARAPA PROČITAO DAČIĆU NAJNOVIJE PRETNJE VUČIĆU! Putinovi obaveštajci poručili: "Čuvaj se, metak ti stiže iz Crne Gore"

Politika

SARAPA PROČITAO DAČIĆU NAJNOVIJE PRETNJE VUČIĆU! Putinovi obaveštajci poručili: "Čuvaj se, metak ti stiže iz Crne Gore"

Podeli vest

Gost Jutarnjeg programa "Novo jutro" na RTV Pink bio je predsednik Skupštine Ivica Dačić koji je ogovorio o aktuelnim političkim pitanjima

 

Voditelj Predrag Sarapa je upitao je Dačića o pretnjama predsedniku Vučiću koje dolaze iz Crne Gore, a na koje su ga upozorili obaveštajci Vladimira Putina. 

- Stižu razna upozorenja, pa i u našim medijima imamo priliku da ih čitamo. Upozorenje Putinovih obaveštajaca: Vučiću, čuvaj se, metak ti stiže iz Crne Gore. Ruske službe dostavile informaciju našem predsedniku da mu Milo Đukanović preti zbog gubitka vlasti u Crnoj Gori, a da tamošnja mafija sprema žestok kontraudar Srbiji. Čuli smo i Daku Davidovića. Za sve je kriva Srbija - rekao je Sarapa dok je Dačić istakao da su izjave prilično licemerne. 

- Oni to već pričaju sigurno godinu dana, kada su bili i parlamentarni izbori. Milo Đukanović sada krivi vlast u Srbiji, a kada kažete vlast to vlast nekako po prirodi stvari svi personifikuju to na Aleksandra Vučića. Te izjave koje sada daje Milo Đukanović suprilično licemerne jer da on optužuje Srbiju za neka pitanja koja je on prvi započeo u odnosu prema Srbiji. Nije Srbija priznala nezavisnost Boke Kotorske, nego je o priznao nezavisnost Kosova - rekao je Dačić.

Foto: printscreen RTV Pink

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Moje mišljenje je da je Milo Đukanović jedan od najvećih srpskih izdajnika i čovek bez ikakvih moralnih skrupula koji je politiku koristio ne samo protiv sopstvenih građana srpskog identiteta, predstavljjući se kao vodeći crnogorski nacionalista, moderni Sekula Drljević, već i kao čovek koji se enormno obogatio za vreme svoje vladavine. Vučić mora da bude na oprezu, a i službe koje ga štite, na sve optužbe koje dolaze iz Crne Gore jer ti su ljudi spremni na sve kada počnu da gube svoje privilegije, novac i vlast.

Kresoja Bill

pre 3 godine

Milo bi trebao da zna šta je Tito poručio Staljinu kada je i 38. grupa poslata da ga likvidira pohvatana. Motka ima dva kraja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija