• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.03.2021

22:28

VUČIĆ O ZABRANI IZVOZA VAKCINA IZ EU: Dođe nam na isto, i do sad smo od njih dobili nula doza, GORE OD TOGA NE MOŽE!

Politika

VUČIĆ O ZABRANI IZVOZA VAKCINA IZ EU: Dođe nam na isto, i do sad smo od njih dobili nula doza, GORE OD TOGA NE MOŽE!

Podeli vest

Predsednik Srbije prokomentarisao je najave Evropske unije da iz KOVAKS programa vakcine neće dobiti one zemlje koje su najviše vakcinisale

Vučić ističe da  kaže da ga to ne brine i da nije na Srbiji da mlati ugovorima, već da obezbedi sve što je potrebno za svoje graćane.

GRAĐANI SRPSKE LEČIĆE SE OD KOVIDA U SRBIJI! Vučić uručio medicinsku opremu: BORIĆEMO SE ZAJEDNO I POBEDIĆEMO!

- Mi uvek čekamo pomoć EU, a sad su nam javili da ćemo iz KOVAKS programa dobiti nešto manji broj, umesto 90 dobićemo oko 50 hiljada. Sve su to mali brojevi. Mi se uzdamo u se i u svoje kljuse. Da li će EU da zabrani ili ne onima koji su najviše vakcinisali da dobiju vakcine iz KOVAKSA, nama to ništa ne znači, jer i sad kad nam ništa nisu branili, dobili smo nula. Tako da, nije naše da kukamo građanima i da se žalimo, već je naše da to obezbedimo. Nije naše da mlatimo ugovorima, već da obezbedimo sve što je potrebno - jasan je predsednik Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 3 godine

Подршка председнику.Вучићу. За вакцине се држава сналазила , како је умела и знала, не били обезбедила потребне дозе. Уколико дође до забране извоза, опет ћемо се ослањати на сопствене ресурсе и дипломатску сналажљивост председника!

Milojko

pre 3 godine

Moze biti i gore, moze da nam daju naredzenje da im damo i svoje vakcine

srbo

pre 3 godine

Nešto razmišljam, možda im treba i pomoći, nisu oni ni nadrasa, nisu ni bogatiji, nisu ni sposobniji, ali su bezobrazni i bez skrupula.

Stojan

pre 3 godine

Sta bi oni radili da se Srbija totalno odvojila od Rusije i Kine. Oni sada bi trebalo da mole Srbiju umesto da sto i dalje umisljaju da su iznad svih na ovoj planeti i da svako mora da im se pokori. Mozda Bugari, Rumuni, Hrvati ili Slovenci ali Srbi ne verujem.

Dragan

pre 3 godine

Uskoro u Srbiji krece proizvodnja vakcina pa verujem da se ova zabrana nece puno "osetiti" u nasoj zemlji.

Aca

pre 3 godine

Moze, moze. Kako da ne. Samo dodje depesa iz Brisela da pola doza (ili sve) koje ima, Srbija prepusti EU.

Drago

pre 3 godine

Do sada nusta nismo ocekuvali od EU, pa necemo ni od sada

Dule

pre 3 godine

Као да смо нешто од ЕУ и добили...кад би на њих чекали нестали би наравно..мада можда и то желе...али нажалост по њих жилава је увек била и биће Србија!

Vladimir

pre 3 godine

Srbija sama proizvodi vakcine i time je odgovorno našla rešenje za svoje građane.

Zeljko Ilic

pre 3 godine

Kao i do sada ,nas predsednik ce naci nacin da pomogne svom narodu i da nabavi sto veci broj vakcina nezavisno od EU.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija