• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.04.2021

19:20

MARINIKA JOŠ JEDNOM UHVAĆENA U STRAŠNOJ LAŽI! Uljarević je demantuje: Iznela je niz neistina i insinuacija na račun firme Numerator!

Politika

MARINIKA JOŠ JEDNOM UHVAĆENA U STRAŠNOJ LAŽI! Uljarević je demantuje: Iznela je niz neistina i insinuacija na račun firme Numerator!

Podeli vest

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, na jučerašnjoj konferenciji za štampu iznela je niz neistina i insinuacija na račun firme Numerator, tvrdi Marko Uljarević većinski vlasnik firme

- Tokom 2020. godine osnovao sam startup, Numerator doo, u kom sam bio većinski vlasnik. Kako poslovna ideja nije uspela da prikupi dovoljnu pažnju potencijalnih klijenata i ulagača, Numerator d.o.o je od 17.03.2021. u procesu likvidacije što se jasno može videti uvidom na sajtu Agencije za privredne registre - navodi Uljarević.

Kako kaže, ukupan prihod društva Numerator doo u 2020. godini iznosi 75.000 RSD ili 637,86 EUR po zvanicnom srednjem kursu NBS na dan 31.01.2021. a dobit za 2020. godini je iznosila 3375,84 RSD (28,71 EUR). Društvo je u 2020. godini imalo pozajmicu osnivača u iznosu od 45.000 RSD.

U 2021. godini društvo Numerator nije imalo nikakve prihode.

- Osim Numeratora doo, 2020. sam osnovao još jedan startup u kom sam jedini vlasnik, a koji je tokom 2020. ostvario istovatan prihod, uz dobit od 3506,62 RSD (29,82 EUR), uz pozajmicu osnivača u iznosu od 40.000 RSD. U 2021. godini društvo je promenilo ime, i u ovoj godini nije imalo prihod - ističe Uljarević.

Kako navodi Uljarević kompanija Numerator nije poslovno zaživela, a kamoli da je radila sa političkim strankama, institucijama ili javnim preduzećima.

Marko Uljarević je dostavio agenciji Tanjug zvanične izveštaje o poslovanju firme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija