• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2021

09:39

IZJAVA TOMASA ŠIBA JE VRHUNAC CINIZMA! Popović: Nemački ambasador da se izvini zbog uvrede o bombardovanju!

Politika

IZJAVA TOMASA ŠIBA JE VRHUNAC CINIZMA! Popović: Nemački ambasador da se izvini zbog uvrede o bombardovanju!

Podeli vest

Sramna izjava nemačkog ambasadora u Beogradu, Tomasa Šiba, da je trebalo bombardovati Srbiju 1999. godine da bi se sprečio genocid, predstavlja vrhunac cinizma i nastavak kampanje pojedinih zapadnih zemalja da se srpski narod proglasi za genocidan, izjavio je predsednik Srpske narodne partije dr Nenad Popović

Posebno je perfidno to što je ambasador Šib ovo rekao u danima kada srpski narod obeležava osam decenija od bombardovanja Beograda koje su izvršili nacistički bombarderi.

Jasno je da se radi o još jednom pokušaju falsifikovanja istorije, gde jedan predstavnik nemačke
nacije, koja je odgovorna za milione mrtvih u Prvom i Drugom svetskom ratu, pokušava da Srbe
proglasi za genocidan narod i agresore.

Podsećam ambasadora Šiba da je srpski narod i tokom Prvog i tokom Drugog svetskog rata baš
od Nemaca preživeo genocid, od Mačve 1914, Kragujevca i Kraljeva 1941, do Jasenovca gde su
ustaše, pod nacističkom zaštitom, zverski ubijale srpsku decu.

Zahtevamo od nemačkog ambasadora da se izvini srpskom narodu za izgovorene uvrede, ako želi da
nastavi da kredibilno obavlja dužnost diplomatskog predstavnika svoje zemlje u Republici
Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čarapan

pre 3 godine

Oni dobro znaju šta su uradili i za do im i treba bilokakvo opravdanje .Pitam gospodina ako zaista misli da je tačno to što kaže ,zašto Nemački piloti bombardivaše Varvarinski most i među poginuluma ubiše ćerku dugogodišnjeg gradonačelnika tog grada.Ona je ubijena daleko od Kosova i izgleda da je ubijena samo zato što je bila Vukovac a ne kao genocidna Srpkinja .

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Nemac uvek ostaje u srcu i dusi nemac. Pre ili kasnije pokaze pravo lice a svoje zlocine prikrivaju tako sto od zrtava stvaraju zlocince. Izopaceno do besvesti. Kao da je Srbija vodila osvajacke ratove a ne Nemacka.

englezii

pre 3 godine

Nikoga ne treba da cudi ovakvo lupetanje jednog nacistickog potomka ! Ne moze G Vucic za sve da vadi kestenje iz vatre ! Ja licno bih ga isterao iz Srbije u roku od odmah ali je kud i kamo mozda bolje ignorisati ga i iskljuciti iz bilo kakvih aktivnosti u Srbiji !

Popović: Do 17. maja proizvodićemo ruske vakcine u Srbije!
Politika

Popović: Do 17. maja proizvodićemo ruske vakcine u Srbije!

Na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" danas je nešto posle 16 časova stiglo 100.000 doza "Sputnjik Ve" vakcina, a ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izrazio je uverenje da će do 17. maja i u Srbiji moći da se proizvode ruske vakcine

23.03.2021

16:50

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija