• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2021

15:41

PALMA IZ EGIPTA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Marinika, vidimo se na sudu zbog laži za žene iz Jagodine!

Politika

PALMA IZ EGIPTA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Marinika, vidimo se na sudu zbog laži za žene iz Jagodine!

Podeli vest

Marinika Tepić, potpredsednica SSP Dragana Đilasa, optužila je "gotovo sve žene" koje u Jagodini rade u javnom sektoru da su do posla došle "preko kreveta"

Ova vest stigla je čak i do Egipta gde se trenutno nalazi prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma, koji u izjavi za Informer poručuje da Tepićeva ovim lažima pokušava da sakrije aferu skrivenih računa njenog šefa Đilasa.

- Cela moja delegacija je u Hurgadi u Egiptu. Laži Đilasove konkubine jesu najveća glupost koju sam ikada čuo. Ona kreiranjem lažnih afera pokušava da skrene pažnju od činjenice da su njenom šefu Draganu Đilasu otkriveni silni milioni na egzotičnim računima - kaže za Informer Dragan Marković Palma.

Foto: Tanjug

Marinika Tepić

Predsednik Jedinstvene Srbije ne može da, kao privrednik, shvati kako je Đilas stekao toliko bogatstvo.

- Ja sam privrednik 40 godina, ali od tolikih Đilasovih miliona se pada u nesvest. Sve je i počelo od trenutka kada sam javno pitao Dragana Đilasa da kaže da li ima ili nema te tolike milione, i kada sam mu rekao da nema više trange - frange - ističe Marković.

Dodao je i da će povodom optužbi Marinike Tepić pravdu potražiti na sudu.

Foto: printscreen

Dragan Đilas

- Sa dotičnom ne želim da polemišem, ona je kod Đilasa plaćena po sekundi, a ja neću da gubim svoje vreme i da joj dajem na važnosti. Biće tužena i moraće to da objasni na sudu - zaključio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MARINIKA I ĐILASE, SRAM VAS BILO! Palma liderima opozicije: Sa testerom se ide u šumu po drva, a u parlament se ulazi glasovima građana!
Politika

MARINIKA I ĐILASE, SRAM VAS BILO! Palma liderima opozicije: Sa testerom se ide u šumu po drva, a u parlament se ulazi glasovima građana!

Marinika Tepić je bila jedan od predlagača da Skupština Srbije usvoji Rezoluciju o genocidu u Srebrenici i da Srbija proglasi 11. jul za Dan sećanja na genocid u Srebrenici i tražila je da se najoštrije osuđuje, kako piše u tom predlogu, taj genocid i svako poricanje genocida. Kako gospođice Tepić se niste setili da predložite 5. avgust kao Dan sećanja na genocid, kada se desilo najveće etničko čišćenje od Drugog svetskog rata u svetu, kada su gotovo svi Srbi proterani iz Hrvatske, istakao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u saopštenju za javnost

08.04.2021

12:01

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17