• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2021

14:17

SPREMNI DA U SVAKOM TRENUTKU ZAŠTITE ŽIVOTE I IMOVINU GRAĐANA! Vulin obišao Četu za protivdiverzionu zaštitu! Foto/Video

Politika

SPREMNI DA U SVAKOM TRENUTKU ZAŠTITE ŽIVOTE I IMOVINU GRAĐANA! Vulin obišao Četu za protivdiverzionu zaštitu! Foto/Video

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd Čete za protivdiverzionu zaštitu spremni da u svakom trenutku zaštite imovinu i živote lјudi, istakavši da je Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo sredstva za nabavku najmodernije opreme, kako bi ovi lјudi u svom radu bili maksimalno zaštićeni...

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd Čete za protivdiverzionu zaštitu spremni da u svakom trenutku zaštite imovinu i živote lјudi, istakavši da je Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo sredstva za nabavku najmodernije opreme, kako bi ovi lјudi u svom radu bili maksimalno zaštićeni.
 
"U modernom svetu nije pitanje da li će doći do terorističkog udara, nego kada će doći. Pripadnici Policijske brigade deminerske čete obučeni su i spremni da u slučaju bilo kakvog incidenta sa eksplozivnim napravama zaštite imovinu i živote svih građana naše zemlјe", rekao je ministar Vulin.

 
Ministar je, posle obilaska Čete za protivdiverzionu zaštitu Policijske brigade, naveo da je za uspeh u radu ovih momaka neophodno da budu dobro obučeni i opremlјeni.
 
"Ministarstvo unutrašnjih poslova obezbedilo je sva potrebna sredstva da se kupi  najsavremenija oprema bilo kog svetskog proizvođača, ali isto tako sa partnerskim zemlјama radi na njihovim obukama i usavršavanjima", rekao je ministar Vulin.

Foto: www.mup.gov.rs

 
Vulin je dodao da su pripadnici ove čete, iako često neprimetni, uvek tu ukoliko se desi incident sa eksplozivnim napravama i da ne postavlјaju pitanja bez obzira koliko da su njihovi životi ugroženi.

 
"Zato moramo da ih sačuvamo, da učinimo sve da budu što više zaštićeni, da imaju tehniku koja će omogućiti da budu na dovolјnoj udalјenosti od mesta na kome mogu biti povređeni", rekao je ministar Vulin poručivši da je ulaganje u njihove obuke i opremu ulaganje u zaštitu svakoga od nas.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija