• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2021

19:58

PS: Ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, PS izlazi samostalno na izbore!

Politika

PS: Ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, PS izlazi samostalno na izbore!

Podeli vest

Večeras je održana sednica Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine kojoj je prisustvovao i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin

Sa Pokrajinskog odbora PS-a je poručeno da je PS lojalan partner SNS-a, ali da će oni, ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika, izaći samostalno na izbore sa svojim kandidatom. 


"Pokret socijalista je lojalan i pouzdan saborac Srpske napredne stranke. 

Mi se ne sklanjamo od udaraca i sa ponosom se borimo za ideje socijalne pravde i nezavisne, vojno neutralne, slobodne Srbije. Za nas su predstojeći predsednički izbori prelomni izbori koji će Srbiju ili vratiti u vreme vlasti tajkuna i puzanja prema NATO paktu ili Srbiju sačuvati kao stabilnu i slobodnu, ekonomski i bezbednosno razvijenu, toliko da može da sačuva i sebe i Srbe gde god da žive. 

Zato pozivamo naše saborce iz SNS-a da što pre saopšte Srbiji da će Aleksandar Vučić biti kandidat SNS-a za predsednika Srbije. Vučić je odbranio Srbiju u teškim vremenima i učinio je moćnijom i boljom. Njegova kandidatura bi ujedinila sve koji veruju u slobodnu Srbiju i PS je na raspolaganju za svaku podršku i borbu. Vučić ima našu bezuslovnu podršku, a svaki drugi kandidat tek bi morao da je zasluži, zato, u slučaju da SNS ne izađe sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom, PS će samostalno izaći na predsedničke izbore sa svojim kandidatom. - poručeno je sa sednice Pokrajinskog odbora PS-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovo

pre 3 godine

Sledeći izbori biće baš zabrani. Ko se sve nudi za kandidata, ko zna šta će da ispadne.

Katarina

pre 3 godine

SNS je svojim radom i zalaganjem zasluzila pobedu na predstojecim izborima i maksimalnu podrsku gradjana

Pera Savic

pre 3 godine

Napredna stranka ce imati svog kandidata sigurno.

Marko

pre 3 godine

Vučić treba da ide kao kandidat na predsedničke izbore i da pokaže ovima iz opozicije kako izgleda kada neko zaista zbog svog rada i truda ima podršku naroda.

Joca

pre 3 godine

Kada pogledamo politicku scenu, svi kandidati padaju u vodu kada stavimo sta je sve Vucic uradio za sve nas, jer ne moze niko da mu parira.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija