• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2021

18:08

MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Objavljen snimak sa vežbe "Odgovor 2021": Spremni smo da zaštitimo našu Srbiju! /VIDEO/

Politika

MOĆNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Objavljen snimak sa vežbe "Odgovor 2021": Spremni smo da zaštitimo našu Srbiju! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak sa združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem "Odgovor2021" koja je danas održana.

- Uvek i na svaki način smo spremni da zaštitimo i sačuvamo našu Srbiju! - piše na Instagram nalogu predsednika Vučića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Elena

pre 3 godine

Ovim vezbama smo pokazali koliko su vojska i policija spremne i uvezbane. Dobra oprema i spretnost pripadnika bezbedosnih snaga pokazuju da je nasa drzava sigurna i bezbedna.

Sofija

pre 3 godine

Јака војска је гарант мира и безбеданости .Србија се поноси својом војском и њеним припаданцима

lana

pre 3 godine

Spemnost, uvežbanost i veliki profesionalizam.

Sasa

pre 3 godine

Sa ovakvim naoruzanjem i ovakvom spremnoscu jesmo spremni da zastitimo nasu drzavu

Tanja

pre 3 godine

Tolika spremnost nasih pripadnika vojske i policije samo pokazuje koliko smo jaki iako nismo velika drzava i da mozemo da pariramo mnogo vecim silama

zoran

pre 3 godine

Sve je to ok, ali niko i nema nameru da napada Srbiju..

Dada

pre 3 godine

Naoruzanja imamo kao i neke mnogoo vece sile , za svaki respect

Sanja

pre 3 godine

Vojska Srbije se stalno opremljuje najmodernijom opremom i tehnologijom, sto je dodatno naoruzava i osnazuje. Fascinantno je bilo gledati danasnju pokaznu vezbu, uzivati u modernoj opremi i znati da nasa zemlja sve to poseduje!

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučić zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Naravno da je VS najvažnija i da Srbija ima najjaču vosku u regionu, zahvaljujući investicijama Aleksandra Vučića.

Brankić

pre 3 godine

Uvek treba biti spreman za odbranu otadžbine!

Brankić

pre 3 godine

Savremena oprema koja je nabavljena u proteklih nekoliko godina znacajno je doprinela da pripadnici vojske danas budu ovoliko spremni i sigurni u svoje sposobnosti. Ponosni smo na njih.

Brankić

pre 3 godine

Savremena i profesionalna vojska bedem je odbrane svake države.

Brankić

pre 3 godine

Ovakvih vezbi treba da bude sto vise da svima pokazemo cime raspolazemo.

Saradžogla

pre 3 godine

Vučićeviću, vreme je da izvršiš GENERALKU GLAVE! Izlizali su ti se zupčanici pa ti jezik trokira? PODRŽAVAŠ NAJGOREG SRBINA KOJI JE KUKAVIČKIM ČINOM OJADIO SRBIJU! Beogradske novine NOVOSTI su pisale u nastavcima o gavrilu čeki sa nadimkom princip da je bio sklon tuči i nasilnom ponašanju. Sramno je prvo ubio Sofiju pa Ferdinanda i tri deteta je učinio siročićima.Istog trenutka je krenulo uništavanje sve što je srpsko!U Americi Tesla od sramete danima nije izlazio iz hotela zbog sramote šta je učinio njegov srbin..A prokleti ubica gavrilo je u zatvoru kukao jer je shvatio šta je učinio!Iz osvete je počeo Prvi svetski rat! Kukavički čin prokletog gavrila u Sbiji je odneo MILION I 250 hiljada života i isto toliko osakatio! Tom bezvrednom čoveku je neko postavio statuu u sred Beograda?KO JE PROTIV GAVRILA VUČIĆEVIĆ MISLI DA NIJE NORMALAN! .... PORUKA - Vučićeviću,pozovi mene u TV studio ,,Hepi'' i kaži mi u oči ,,da sam glup''' a ja ću ti reći kada ćeš u sudaru smrtno stradati!Pun si negativne energije!PS. Na žalost do sada sam pogodio osam smrtnih slučajeva ....

Kiki

pre 3 godine

Pripadnici specijalnih jedinica Vojske Srbije uvek su prvi na braniku otadzbine, spremni da svojim zivotima brane Srbiju.

Milica

pre 3 godine

Mnogo se ulagalo u vojsku i stvarno izgleda svestski.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija