• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2021

22:24

OVAKAV POTEZ VODITELJA NIKO NIJE OČEKIVAO! Vučić poklonom iznenadio Hadžifejzovića, a ovaj mu uzvratio na POSEBAN NAČIN! /FOTO/

Politika

OVAKAV POTEZ VODITELJA NIKO NIJE OČEKIVAO! Vučić poklonom iznenadio Hadžifejzovića, a ovaj mu uzvratio na POSEBAN NAČIN! /FOTO/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjoj emisiji kod Senada Hadžifejzovića iznenadio je voditelja poklonom, ali ni voditelj nije ostao dužan. On je srpskom predsedniku uručio poseban dar kao zahvalnost građana Bosne i Hercegovine za vakcine

Vučić je poklonio fotografiju voditelja i urednika informativnog programa RTS Nenada Lj. Stefanovića iz mladih dana.

- Da, ja sam bio najmlađi dopisnik "Borbe" u to vreme. Ovo je fotografija nastala u rudniku. Vidite kako se postaje dobar novinar, mora da se krene iz rudnika - rekao je Hadžifejzović.

Foto: printscreen

Predsednik Srbije je dodao:

- Ovo sam našao preko BIE. Šalim se, naravno. Ni Nenad Lj. Stefanović ne zna da ću večeras ovo da vam poklonim, ovo je iznenađenje.

Foto: printscreen

A onda je voditelj uručio poklon Vučiću uz dirljive reči.

- Da vam pokažem kakav je odnos muslimana prema pravoslavcima ili Bošnjaka prema Srbima. Ovo je list hrasta, pretpostavljam pravljen za Božić. Kazandžije muslimani sa sarajevske čaršije su pravili besplatno za pravoslavce. Ovo je muzejski primerak. Ja sam pitao da li je svećnjak ili pepeljara. Gospodine Vučiću, ovo vam poklanjam u ime svih kazandžija i građana Bosne i Hercegovine kao zahvalnost za vakcine - rekao je Hadžifejzović.

Foto: printscreen

Poklon za Vučića

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 3 godine

Врло леп гест председника Вучића, али и сарајевског новинара Хаџифејзовића , у знак поштовања и захвалности за вакцине , лист храста , рукотворина сарајевских казанџија!

Ivana

pre 3 godine

Dva sagovornika su razmenili jako vredne poklone. srbija nikada neće ićui protiv BiHveć će nastojati da sarađuju hvala Vučiću na svemu što radi za interes naroda i državu.

zoran

pre 3 godine

svaka cast! to se zove postovanje i gostoprimstvo! pravi domacin

Nikola

pre 3 godine

Sjajno je videti ovo. Mir i stabilnost nemaju alternativu!

Dragan

pre 3 godine

Vučić je matirao Senada i u studiu a ne samo u kabinetu kada su igrali šah.

Romanija

pre 3 godine

Voditelj je pokušao da dominira u ovom razgovor, međutim predsednik Vučić ge je na lep način spustio na zemlju.

Glasinac

pre 3 godine

Tvrdnja Hadžifejzovića da je RS zločin zaslužuje svaku osudu.

Sonja

pre 3 godine

Trud da se pronadje fotografija i pokoni novinaru je nesto sto me je odusevilo. Stvarno nekad ostanem bez teksta. Svaka cast.

Ilija

pre 3 godine

Sve je prošlo vrlo lepo, poštovanje koje imaju i Vučić i Senad, jedan prema drugom, primer je kako svi u regionu treba da se ponašaju.

Pera Savic

pre 3 godine

Lep gest naseg predsednika da Sarajevskom novinaru pokloni nesto.

Nikola

pre 3 godine

Mnogo puta se Vucic uputio ka narodu BiH sa ispruzenom rukom prijateljstva, ali lideri u Sarajevu zele da narod Srbije i BiH zivi i dalje pod nekim stresom, tenzijom pa i sukobima

Deki

pre 3 godine

Nesvakidasnji gest voditelja, ali vredan svake paznje i za pohvalu.

Ale

pre 3 godine

Vučić se zalaže za mir u regionu i nije za krojenje novih granica.

nikola

pre 3 godine

Poklonom u vidu velikob broja vakcina protiv korona virusa, Srbija je jos jednom pokazala spremnost za pomirenje dva naroda i napredak i razvoj rame uz rame

Riki

pre 3 godine

Da bi sve države u regionu još brže napredovale moramo međusobno sarađivati a ne svađati se i gledati kako ćemo jedni drugima što više naneti štete.

Kole

pre 3 godine

Srbija je izuzetno ekonomski ojačala, to bi trebale da slede i druge države regiona, samo tako ćemo svi živeti bolje.

NadaSaric

pre 3 godine

Moramo se poštovati, pomagati i uvažavati kao narodi i kao ljudi.

Marko

pre 3 godine

Vidi se da su se zaista potrudili i da im je stalo.

Marica

pre 3 godine

Bilo bi lepo izgraditi dobre odnose i zakopati ratne sekire.

Ana

pre 3 godine

Odlican poklon, bas sam se odusevila, ipak je stvarno ispostovao Vucica i Srbiju

Taki

pre 3 godine

Vučić je pokazao veličinu i odgovornost, iznad svega čojstvo. Senad je jedan običan provokator, ali njegov bezgranični bezobrazluk je zaustavljen već u startu. Ipak je Vučić stub mira i stabilnosti, ne naseda na ovakve igre.

Jelisaveta

pre 3 godine

I ovog puta je predsednik pokazao koliki je covek i koliko se zalaze za mir i stabilnost sa zemljama u regionu. Lep gest sa obe strane.

Jelisaveta

pre 3 godine

Lep gest naseg predsednika, kao i samog voditelja. Srbija je uvek prijateljski nastrojena prema svojim prijateljima

Milos

pre 3 godine

Najveci poklon koji je BiH dobila je od Srbije, su upravo vakcine, koje smo nesebicno i sa velikim ponosom urucili nasim prijateljima u BiH.

Sanja

pre 3 godine

Nas predsednik je poznat kao covek od ukusa. Svaki njegov poklon ima izvanrednu vrednost i dublji smisao!

Vesna

pre 3 godine

Postovanje je kljuc svega, ovim gestom su pokazali da su ispostovali jedan drugog

Dusica

pre 3 godine

Ovako treba da se postujemo i uvazavamo ovo je jako lep primer.

Zoran

pre 3 godine

Nije bitno koje si boje koze i nacije ili veroispovesti bitno je da si COVEK.

Jovan

pre 3 godine

Ovo je zaista jedan divan gest koji pokazuje maksimalno poštovanje.

Katarina

pre 3 godine

Razmena ovih poklona tokom emisije zaista pokazuje da nema potrebe za negativnim stavovima, već mirom, poštovanjem i uvažavanjem se postavlja temelj za kvalitetnu budućnost.

ivana

pre 3 godine

Iskreno, nije se rodio taj koji bi Vucicu doskocio, pa tako ni Senad. Ovo sinoc je bila cista dominacija, iskreno, bas sam ponosna sto sam Srpkinja.

Dijana

pre 3 godine

Mir, stabilnost, ekonomska saradnja,zarad boljeg životnog standarda stanovništva, treba da bude cilj svih političara i lidera država u regionu.

Maja

pre 3 godine

Ne treba dizati tenziju ni oko čega, Vučić je sa saradnju i prijateljske odnose.

Nikola

pre 3 godine

Svaka čast! Zaista su iznenađenja, al list hrasta je orginalni poklon.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija