• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

11:54

SUNCE S MAURICIJUSA TI UDARILO U GLAVU! Lončar zgrožen napadima Đilasa na zdravstvene radnike!

Politika

SUNCE S MAURICIJUSA TI UDARILO U GLAVU! Lončar zgrožen napadima Đilasa na zdravstvene radnike!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najoštrije je osudio napade Dragana Đilasa na zdravstvene radnike u Srbiji, poručivši da je upravo Đilas uvek više voleo svoj džep nego dobrobit nacije

Skandalozno i sramotno je što se Dragan Đilas, u vreme kada se lekari bespoštedno i predano bore za svaki život u Srbiji, napada zdravstvene radnike i unapred se raduje broju umrlih građana.

Ali, Đilas je barem u tome dosledan. I dok je bio na vlasti, više se bavio time kako milione da iznese iz zemlje na račune na Mauricijusu i sličnim pogodnim destinacijama, nego što je mario za živote građana.

Foto: Informer DN

Dragan Đilas

Sve one koje prži sunce Mauricijusa, pozivam da uđu samo jedan dan u neku od kovid bolnica, da dođu barem jedan dan na onkologiju, gde se obavlja 25 operacija dnevno i zrači na hiljade ljudi, ili da dođe na ortopediju na Banjici i vidi koliko se ugradi kolena i kukova, ili u КBC Zvezdara i vidi koliko se obavi operacija skidanja katarakti.

Кoliko se danas uradi intervencija dnevno u svim zdravstvenim ustanovama u Srbiji, u vreme njihove vlasti nije se radilo godišnje. Mi ne lečimo ljude za proviziju turskih klinika i ne šaljemo ih u inostranstvo na gama ili iks nož, već smo ovde obezbedili najsavremniju opremu i najbolje stručnjake. Ne čekamo najbolju "kombinaciju" za nabavku linearnih akceleratora i njihova nabavka ne traje tri godine i tenderi se više puta ne obaraju, kao što je bilo u njihovo vreme, već smo nabavili čak 12 akceleratora i najmodernije aparate i medicinsku opremu, da ne govorimo o broju obnovljenih i novoizgrađenih bolnica, domova zdravlja i ambulanti širom Srbije.

Nama su na prvom mestu briga o zdravlju građana i borba za svaki život naših ljudi, zato s gađenjem gledamo na Đilasa i njegovu kliku koja se grčevito bori za to da se vrati na ranije pozicije i nastavi da pustoši državnu kasu, bogateći se na račun svih nas. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Emanuel Goldštajn

pre 2 godine

Kao nedelja mržnje u Orvelovoj 1984, kad se svi iz partije trude da padnu u što veći amok kad vide glavnog partijskog neprijatelja.

Dejan

pre 2 godine

Marinka i Djilas napadaju sve zivo u vlast i ako danasnja Vlast na celo sa Gospodinom Vucicu ima i te kakve Rezultate koji je u svim sferama podigo Srbiju iz mrtvih iz vremena Djilasa,Dinkica,Tadica,i ostalih.Pa sta je za ove Lopove dobro a sta lose od strane danasnje Vlasti i kakav program oni nude mada sve sto su rekli su slagali i pokrali.

Ljubiša

pre 2 godine

Grof od Mauricijusa da objasni zašto je skembao pare na Mauricijus, kad ima banaka i u Srbiji, s ne da izigrava lekara. Dosta nas je Grof od Mauricijusa krao, nemoj sad da nas leči, inače će u Srbiji ostati samo Marinka na biciklu, Grof i Ne1.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija