• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

13:01

INFORMER EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Vučić naložio hitnu isporuku 10.000 vakcina AstraZeneka Crnoj Gori!

Politika

INFORMER EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Vučić naložio hitnu isporuku 10.000 vakcina AstraZeneka Crnoj Gori!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kako Informer ekskluzivno saznaje, naložio je hitnu isporuku 10.000 doza vakcine AstraZeneka Crnoj Gori

Vučić je u dogovoru sa nadležnim institucijama naložio da se što pre pomogne susednoj državi, s obzirom na tešku situaciju u toj zemlji, prouzrokovanu korona virusom i nedovoljnim brojem vakcina.

Podsetimo, Srbija je mesecima unazad već pomagala sličnim donacijama Severnoj Makedoniji i Bosni i Hercegovini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Informer stalno laže

pre 2 godine

Bože blagi danas na Veliki petak da ćovek pobesni. Strašno. Naložio on da se daju vakcine. Pa vama ne sme Bog da sudi. Đavo mora da vam sudi. Mora.

Dragi

pre 2 godine

Sramota! Nije Srbija njegova privatna država. Bolje bi bilo da građanima objasni zašto štiti Nebojšu Stefanovića, Dijanu Hrkalović i Dragana Đilasa. Crna Gora je u NATO i njih ima ko da snabdeva vakcinama, ako zatraže, ali Milogorci i ne traže. Zašto će im? Pa prošle godine u junu su proglasili kraj epidemije i proglasili Crnu Goru CORONA-FREE COUNTRY. Ali pažnja javnosti mora da bude na humanosti predsednika, koji je već počeo kampanju za drugi mandat, koji je uzgred rečeno i zaslužio, a ne na CIA plaćenicima, koji drže Vučića u šaci. Kako? E zato služe vakcine...da se o tome ne priča.

boca

pre 2 godine

J....... crna gora.Nasao si da poazes mafijaskoj drzavi

Djole

pre 2 godine

Ma istice im rok neka se potrose steta baciti.

zoran

pre 2 godine

To je način da se pomogne malo narod i da se malo sruši vlada CG...dok ne dođu sposobni kadrovi iz Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija