• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

14:23

PREDSEDNIK SAOPŠTIO SJAJNE VESTI! Bićemo šampioni Evrope!

Politika

PREDSEDNIK SAOPŠTIO SJAJNE VESTI! Bićemo šampioni Evrope!

Podeli vest

Predsednik je saopštio sjajne vesti za Srbiju, izrazivši veliku radost najnovijim rezultatima

– Naše procene za prvi kvartal ispostavile su se, srećom, netačnim. Očekivali smo stopu rasta minus 1,3, kako bismo mogli da do kraja godine ostvarimo rast od 6 odsto. Međutim, imam izvanredne vesti za vas i ne mogu da sakrijem svoju sreću i ponos zbog toga što se nalazim na čelu zemlje koja je to uspela. U prvom kvartalu Srbija je ostvarila rast od više od plus 1, to je enormna razlika u odnosu na ono što smo očekivali. Nemačka je očekivala minus 1,5, a imaju 1,7  i nisu zadovoljni zbog toga - rekao je Vučić i dodao:

– Srbija ide strahovitom brzinom napred zahvaljujući Vama, građanima Srbije. Ako budemo imali 11 odsto u drugom kvartalu, a verujem da možemo jer je planirano 10 odsto bićemo šampioni Evrope po privrednoj stopi rasta. I na kraju sve to možemo ako nam pomognete i ako se vakcinišemo i ako se vratimo poslu, ako se vratimo radu – rekao je predsednik Srbije u obraćanju preko Instagram profila.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Red Star

pre 2 godine

Bravo care!Srbija je večna dok su joj deca verna.

Ponos ponos

pre 2 godine

Ne treba preterivati sa "ponosom". Imam i ja svoj ponos, ali ga ne pokazujem svakom. Oni ponosni, treba da naprave "Paradu ponosa" ili bar da idu na nju. Kaze nas narod: "U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne pokudi."

Nikola

pre 2 godine

Ovo je od velikog značaja za Srbiju. Samo da se tako i nastavi!

Milena

pre 2 godine

Ponosni smo na to što se Srbija uspela uspešno izboriti sa svim nedaćama koje su je snašle i da se iz svega izdigne i izadje kao pobednik.

Lazni Bot

pre 2 godine

Daj covece ostavi nas na miru bar za praznike,idi posle kod Marica,Hit tvit,gospodina Fokusa...sve u jednom danu ali sad nas ostavi da odmorimo od tebe.

Milan

pre 2 godine

Bravo. Ekonomski tigar i po 60 eura da nam Nemci pozavide.

Maja

pre 2 godine

Naša zemlja se razvija strahovitom brzinom.Put je bio trnovit, čekali smo bolje dane...i konačno ih docekasmo.

Jovan

pre 2 godine

I revakcinisao sam se, svima koje poznajem sam preporučio i izneo svoj stav. Srbija je večna dok su joj deca verna! Živela Srbija! HRISTOS VOSKRESE!

Dragan

pre 2 godine

Iskreno nisam očekivao privredni rast BDP-a.

Dragan

pre 2 godine

Kad sve uzmemo u obzir, i pandemiju i zatvaranje i ogromne troškove lečenja, zaista smo uspeli.

Dragan

pre 2 godine

Sve što je Srbija do sada uradila pozitivno ocenjeno od strane najkredibilnijih svetskih finansijskih institucija.

Ivana

pre 2 godine

Predsednik Vučić zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče. Svaki rad se vraća Vučiću i Srbiji, svaki rad se isplati. Vučića za doživotnog predsednika.

Saradžogla

pre 2 godine

ИНФОРМЕР - ШЕСТ КОМЕНТАРА! ... КУРИР 60! Ко год је похвалио Вучићеве речи добио је НА ДЕСЕТИНЕ МИНУСА! ... ИНТЕРНЕТ КАЖЕ - Десет Вучићевих лажи! ... ПС.Предлажем да Председник Вучић лично поклони мојој Радојки кесу ,,витамина''? Прво би њега убацила у контејнер са кесом ,,витамина''.Каже да гутам ВУЧИЋЕВЕ ,,НЕ ЗНАМ ШТА'' А КАЦА ПУНА КИСЕЛОГ КУПУСА!Моје се зна: - Гимназијалац!

Ciki

pre 2 godine

Srbija se razvija i opravdava ulogu lidera u regionu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija