• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

10:22

VUČIĆ OBEĆAO CELOJ NACIJI! Pohapsićemo fudbalsku mafijašku bandu!

Politika

VUČIĆ OBEĆAO CELOJ NACIJI! Pohapsićemo fudbalsku mafijašku bandu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je hapšenje fudbalske mafije! On je, gostujući u jutarnjem programu televizije Pink, govorio i o fudbalskom prvenstvu Srbije

Vučić je s gađenjem konstatovao da nam domaće prvenstvo u poslednjih sedam kola izgleda tako da pojedini klubovi liče na najmoćnije u Evropi, zbog čega nam se svi smeju.

- I ne samo što će var doći sledeće godine, nego kao što sam rekao za Belivukovu grupu, i sada vam kažem tu mafijašku bandu iz fudbala, sve ćemo da ih pohapsimo. Koji puštaju penale da im se smeje ceo svet. I nema veze koji funkcioner im je pomagao. Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i pari Sen Žermen - poručio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mia

pre 2 godine

Srbija nece biti leglo kriminalaca i narko-dilere, ubica.Svi koji zele da se bave prljavim poslovima, neka pronadju neko drugo mesto za te njihove radnje.

Sonja

pre 2 godine

Svakoga stigne ono sto je zasluzio, sad su oni na redu. Zasto moramo da kaljamo sport, zbog par dinara?

TINA

pre 2 godine

Zakon se mora poštovati a država nas mora zaštititi od mafije. Sadašnja vlada to zaista dobro radi.

NEBOJŠA

pre 2 godine

скул,па није веља невоља правио штекове на МАРАКАНИ,а ни пешко ВУЛЕТИЋ није у звезди директоровао.председниче,ако је тако ,што тома караџић и кокеза још раде на слободи ???

Marija

pre 2 godine

Svi koji su se bavili prljavim poslovima trebada odgovaraju i da se nadju iza rešetaka.

Sasa

pre 2 godine

Organi reda sa tuzilastvom moraju stati na kraj svim losim ljudima u sportu da bi i sportisti i pravi navijaci uzivali u pobedama.

nedeljko

pre 2 godine

Stop mafiji u fudbalu! Zalosno je kvariti tako lep sport malverzacijama, mora se stati tome na put!

Elena

pre 2 godine

Svako ko je naneo ikakvu vrstu štete državi, mora biti procesuiran i odgovarati.

Tara

pre 2 godine

Svako ko uradi bilo šta nezakonito i treba da odgovara.

SRCE

pre 2 godine

Bravo, klanove mafije treba razbiti pa cak i fudbalske.

Pera Savic

pre 2 godine

Konacno krece obracun sa fudbalskom mafijom.

bucko

pre 2 godine

Ko se bavio prljavim poslovima i treba da se nadje iza resetaka.

Saradžogla

pre 2 godine

Драги моји писаци коментара,ја стари Џоле сам неки фактор у СНС и јутрос ме умало нису линцовали моји сељаци беградског села! ОНАЈ ТВОЈ БОСАНАЦ ПРЕТИ БАТИНАМА КУЈ СЕ НЕЋЕ ДА ШПРИЦА!Пазите ... Мој! А ја сам шумадинац из Стига.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17