• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2021

11:29

INFORMER SAZNAJE! Vlada prihvatila Vučićev predlog: EVO ŠTA TREBA DA URADITE KAKO BISTE DOBILI 3.000 DINARA OD DRŽAVE!

Politika

INFORMER SAZNAJE! Vlada prihvatila Vučićev predlog: EVO ŠTA TREBA DA URADITE KAKO BISTE DOBILI 3.000 DINARA OD DRŽAVE!

Podeli vest

Vlada Republike Srbije, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, priprema odluku o finansijskoj podršci građanima koji su se vakcinisali protiv zarazne bolesti Covid-19. Na predlogu tog rešenja već rade Ministarstvo finansija i Ministarstvo zdravlja. Građani će u u narednim danima biti informisani na koji način će se za tu pomoć prijavljivati, saznaje Informer.rs!


Svi građani Srbije koji prime makar i prvu dozu vakcine u Republici Srbiji do 31. maja imaće pravo na finansijsku pomoć države u iznosu od 3.000 dinara. Rok za prijavu će biti 15. jun, dok će pravo prijave imati svi građani Srbije stariji od 16 godina.

"Za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć, nije bitno koju vakcinu su građani primili od 4 dostupne u našoj zemlji, a to su vakcine proizvođača Sinofarm, Fajzer, Astra Zeneka i Sputnjik V.
Vlada Republike Srbije još jednom apeluje na sve građane da se vakcinišu protiv zarazne bolesti Covid-19, prvenstveno zarad zaštite sopstvenog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih. Vakcinacija je jedini put do povratka životu kakav pamtimo pre 2020. godine i pandemije korona virusa".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 3 godine

Vakcinisan i revakcinisan sam, ne mogu da razumem da neko misli da virus neće na njega i da mu neće nauditi ili da neće nikoga inficirati. Žao mije onih što ne smeju da se vakcinišu i imaju li oni pravo na izbor i na zdravlje.

Djordje

pre 3 godine

“EVO ŠTA TREBA DA URADITE KAKO BISTE DOBILI 3.000 DINARA OD DRŽAVE” Sta treba da uradimo?

Diskriminacija

pre 3 godine

Koji je povod da se pare daju vakcinisanima, a ostalima ne? Diskriminacija? Pre bi se reklo da se zeli nesto drugo, a to je, u ovim teskim vremenima, koja traju, da se "navuku" i oni koji nisu pelcovani, a trebaju im pare. Zasto "neko" vise ceni pelcovane, od nepelcovanih? Molim da objasni, ali da ga razumeju i oni, koji nisu pelcovani.

Denny

pre 3 godine

Slazem se, prava DISKRIMINACIJA !!! I ja cekam objasnjenje , postujuci sve , i vakcinisane i ne vaksinisane .

zoran

pre 3 godine

Dobar naslov - nema veze sa tekstom - nema postupka šta treba građani da urade. Znate li šta je logika ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija