• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2021

10:55

VUČIĆ PORUČIO HRVATIMA! Neće biti novih "Oluja", to vam garantujem!

Politika

VUČIĆ PORUČIO HRVATIMA! Neće biti novih "Oluja", to vam garantujem!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je potez Hrvatske o formiranju vojnog kampa na Кosmetu odluka doneta sa namerom da se dodatno unizi Srbija

- Oni su namerno i sa namerom doneli odluku pokušavajući da dodatno unize Srbiju - rekao je srpski predsednik.

On je podsetio da Srbija sa svima u okruženju želi korektne odnose, posebno sa Hrvtskom. Upitao  je zašto je nekome bilo potrebno da u tome učestvuje, umesto da odbije ponudu Кfora.

- Svi oni koji misle da će biti novih "Oluja", pogroma, proterivanja srpskog življa, moja poruka je da se to neće desiti. A kad ja to kažem, to znači garanciju - kazao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nino

pre 3 godine

Ili u prevodu (opet); Srbija se saginjati neće! Njemu svejedno,njegova dece neće na prvu crtu,kako nisu ni njegovog predhodnika na tronu, Slobe.

Milan63

pre 3 godine

Potpuno si promašio temu. A nešto ne vidim da tako kao ti reaguju Hrvati i Šiptari kada su u pitanju njihovi interesi.

Tanja

pre 3 godine

Nasa vojska danas ima cime da se pohvali, definitivno.

Borko

pre 3 godine

Nije Srbija krpa pa da se njome brise pod! Nek ne razmisljaju o bilo kakvim olujama...

Nik

pre 3 godine

Samo nek Hrvati kampuju na Kosovu al sve se vraća.

Nino

pre 3 godine

Oluja je naše sećanje na proterivanje, sada nam vojno ulaze na uzurpani deo teritorije. Dikle će više Hrvatska uništavati Srbiju... Morao to zaustaviti.

Nikola

pre 3 godine

Hrvatska se meša u unutrašnja pitanja Srbije a postavljanjem kampova pokušava da nas isprovocira.

mix

pre 3 godine

Cemu ova glupa prica ? Hrvati su sve zavrsili sto su zeleli i hteli sto se teritorijalnih i nacionalnih pitanja tice ,pa ovo trabunjanje nema nikakvog smisla osim cistog kurcenja i bildanja javnog diskursa o velikom knezu! Sve je ovo deplasirano, a SAMO RAZVOJ SRbIJU SPASAVA! Sto ekonomski jaca Srbija to je njena buducnost svetlija i prosperitetnija. Samo ekonomski jaka Srbija moze odgovoriti svim izazovima u interesu sopstvene bezbednosti , zivotnog standarda ljudi i resavanja kljucnih pitanja od nacionalnog interesa.

zoran

pre 3 godine

Smešno..slovenci imaju tamo više vojnika nego Hrvati pa to nikome ne smeta u Srbiji...a kako to Srbija misli da spreči?..nikako, samo kokodakanje.

Mesa

pre 3 godine

nece dok vi ne budete lajali ako prolajete bice veruj i to tornado ce se desit

Katha

pre 3 godine

Pa verujem da bi Hrvatska bila srecna kada bi se nama nesto slicno desilo, ali zobaravljaju ko ja na celu nase zemlje, da je to Vucic, koji svim diplomatskim silama brani Srbiju.

Jovana

pre 3 godine

Подршка председнику Вучићу!Верујемо да председник и руководство Србије неће дозволити,, Нове олује"!

neko isperd kompa

pre 3 godine

Jednom ustaša,uvek iskompleksirani ustaša

Milan63

pre 3 godine

Hrvati i Šiptari su stari saveznici u pokušaju razbijanja Srbije. Tako da ovo nije ništa novo. Vučić je dao jasno upozorenje da je ovo, po meni, akt agresije Hrvatske protiv Srbije i dolivanje benzina na vatru u srpsko-šiptarskim odnosima. Mislim da mi, suštinski, ne možemo da očekujemo od zapadnih sila bilo kakvu pozitivnu reakciju po tom pitanju i da, uz upozorenje Hrvatima i Šiptarima da ćemo ih vojno pregaziti ako pokušaju da izvedu neku novu " Oluju", treba unapred da se zaštitimo strateškim vojnim savezom sa Rusijom i Kinom, i njihovim nuklearnim "kišobranom", kako bismo odvratili Hrvate, a i NATO, da ponovi ono što su uradili sa Srbima u Krajini. Sami protiv svih ne možemo makoliko bili sada dobro naoružani i to je lekcija koju moramo da jednom naučimo posle 1999. Lično, Zapadu nikada ništa ne bih verovao, pa i kada, poput Danajaca, darove nose.

Anita

pre 3 godine

Dok je Vucica samo sloga i mir mogu da vladaju,zaboravite na rat i mrznju

Zagor

pre 3 godine

Kažite lijepo narodu...nije to "hrvatski" nego NATO kamp!!!

Godište 1972

pre 3 godine

A da Predsednik, ipak, dozvoli i omogući Ruskoj Federaciji da u Nišu otvori centar za vojnu saradnju sa Srbijom? Očigledno je da NATO počinje sa novom fazom na okupiranom području Srbije i da sada trebamo, napokon, da se uozbiljimo i pripremimo za odbranu. Ne prizivam rat, naprotiv - već sam preko glave pregrmeo sva četiri prethodna (Slovenija, Srpska Krajina, bivša BiH i KiM), ali više je nego jasno da žele da nas potpuno razbiju kao državu.

Marija

pre 3 godine

Srbija teži miru i stabilnosti i ne želi ni sa kim sukobe.

Milan63

pre 3 godine

Mi zelimo, ali šta drugi rade? Ako te neko napadne, ako ti uđe u kuću, da li ćeš se braniti ili ćeš vikati da si za mir? Pa ko normalan nije. On ne viče da je za mir, već napada i ruši sve živo. Prekomerno pozivanje na mir i razum u takvim okolnostima često je znak slabosti, a i kukavičluka. Uvek sam za mir, ali ne po svaku cenu.

Milos

pre 3 godine

Hrvatska ne moze da podnese rast i napredak nase zemlje pa pokusavaju da nasdestabilizuju i skrenu sa puta kojim nasa zemlja ide vec nekoliko godina

Marko

pre 3 godine

Iako se mi trudimo da sa svima imamo odlicne odnose u regionu, ali definitivno neke zemlje kao sto je Hrvatska to ne zele.

Mirko

pre 3 godine

Srbija je danas jaka i postovana u svetu i nece dozvoliti da je Hrvatska ponizi.

Anita

pre 3 godine

E moj Vucicu nikada oni nece imati taj mir i spokoj u sebi i zelju da sire ljubav kao ti,otrovani su mrznjom

Nikola

pre 3 godine

Srbija ima jasne ciljeve a to je da se sačuva mir i stabilnost u regionu, uvek će postojati neko kome napredovanje i jačanje Srbije smeta.

Ivana

pre 3 godine

Srpski narod više niko neće proterivati, zlostavljati i ubijati, jer je Srbija sad snažna drzava sa jasnim stavom.

VNS

pre 3 godine

Ja te volim preCedniče,zenice oka moga,neka si im rekao... Nekasezna da smo najjači na svetu,satobom na čelu hrabro koračamo...uz komandanta....ajao pa to je pesma za Tita...ali nemaveze ti si naš Tito,naš vođa ,lider, ljubav... voli te srBski narod do neba pa još malo više

Dejan

pre 3 godine

Itekako smo mi shvatili koliko nas cene i poštuje Hrvatska, ali Srbija se ne da tako lako poniziti.Hrvatska je ovom porukom pokazala da ne želi da razvija dobre odnose sa Srbijom. To govori o njima, koliko nas mrze i ne poštuju.

Ivana

pre 3 godine

Do proterivanja Srba ne sme da dođe. Srbi su zaista potpuno proterani sa prostora bivše SFRJ. Albanci i Hrvati su zaista preterali totalno. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za interes naroda i države.

tomy1977

pre 3 godine

Ja licno mislim da su ih ucenili i primorali Amerikanci i Englezi, a Hrvatska mora da se pravi kao da su sami hteli da naprave tako nesto. Pozdrav

Milan

pre 3 godine

Srbija je sada jaka kako politički tako i vojno i više nikada neće dozvoliti stradanje i pogrome svog naroda!

Kubura

pre 3 godine

Hrvati u progonu Srba prelaze granice Hrvatske. Prvi su to uradili u BiH, a sada na Kosovu opet. Umesto mlitavih verbalnih zaklinjanja, Srbija bi reciprocno mogla da prizna vladu RSK u egzilu i otvori kamp za trening dobrovoljaca za oslobodjenje Krajine. Da vidite kako bi NDH regaovala!

Goran

pre 3 godine

Hrvati su uvek imali kompleks od Srbije,ali im ništa ne vredi

Hana

pre 3 godine

Srbija želi mir i stabilnost,a Hrvati žele probleme i nemire. ,U tome se mi razlikujemo od njih

Petar

pre 3 godine

Siguran sam da nista lose za nasu zemlju nece biti doneto kao odluka.

Milica Milicic

pre 3 godine

Hrvati ne mogu da podnesu cinjenicu da je Srbija jaka, ovakvim potezom to su dokazali.

Dragan

pre 3 godine

Srbija nije jadna i slaba zemlja! Iako mali nismo slabi.

Toma

pre 3 godine

Srbija nece saginjati glavu. Umemo mi da odgovorimo na svaki problem.

Mirko

pre 3 godine

Nasa zemlja je dosta ojacala od onda kad nas oni pamte.

Ivana

pre 3 godine

Oluja moze da se sanja samo, Srbiju ni Srbe niko vise nece muciti.

jelena

pre 3 godine

Ne trebaju nam nikakve oluje, želimo samo mir!!!!!

Miki

pre 3 godine

Hrvati da se smire, jer ako počne oluja oduvaćemo ih. To nam nije cilj nego mir!

Gasa

pre 3 godine

Ovi Hrvati stvarno su preterali. Nije vise Srbija slaba, da moze svaka susa da joj preti!

Sofija

pre 3 godine

Srbija će se zalagati za mir, to je ono što bi svi trebali da slede.

Jana

pre 3 godine

Hrvati bolje da se smire, jer Srbija nije vise tako mala i bespomocna.

Maja

pre 3 godine

Hrvatska ne može da podnese jaku i uspešnu Srbiju, jel njena netrpeljivost prema svemu što je srpsko datira od davnina. Ovoga puta neće nas poniziti, neće više biti progona srpskog stanovništva sa svojih ognjišta.

Sanja

pre 3 godine

Srbija nece dozvoliti da se ugrozi bezbednost njenih gradjana i nece nesmotreno reagovati na provokacije. Mi smo jaki, stabilni i odgovorni za razliku od suseda, koji se bave provokacijama!

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija