• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2021

10:49

POSLE DODIKOVIH REČI NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Jedina realnost je da se RS odvoji od BiH i napravi savez sa Srbijom!

Politika

POSLE DODIKOVIH REČI NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Jedina realnost je da se RS odvoji od BiH i napravi savez sa Srbijom!

Podeli vest

Član predsedništva BiH Milorad Dodik nadovezao se na pritiske zapada takozvanim non pejperima i poručio da je jedina realnost da se Republika Srpska odvoji od Bosne i Hercegovine

- Svedoci smo stradanja Srba u prošlom veku pod patronatom tih sila. Žele da budemo bezlična masa, bez identiteta. Pokušavali su to u dva svetska rata, a sad preko visokog predstavnika Incka. Njihov koncept je što slabija Srbija i Republika Srpska. Samo naivni veruju da Britanci i Nemci dolaze ovde s dobrim namerama. kad im neki političar ne odgovara, oni ga optužuju za korupciju. Mi moramo da korespondiramo sa svetom, ali samo oslobađanjem dobre energije Srba će nam pomoći. Jedina realnost ovde je da se Republika Srpska odvoji i makar i konfederalno se udruži sa Srbijom. Znamo da je to protiv zapadnih interesa - rekao je Dodik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Dodik je rekao istinu. Sada očekujem histerične reakcije iz Sarajeva. A i njihovih mentora. Na Zapadu ništa novo. A gde je izlaz? Neko će reći tamo gde je i ulaz. Meni se čini da ćemo bez strateskog vojnog partnerstva sa RF i Kinom opet biti žrtva kalkulacija, pritisaka i ucena zapadnih sila. Ne možemo biti izopšteni od tog sveta, ali ne moramo ni da budemo njihove sluge i poltroni, kao drugi na ovom našem prostoru.

Vlasta

pre 2 godine

Dobro, nema da budemo poltroni i sluge zapada, bicemo poltroni i sluge istoka ( Rusa i Kineza, jer otkako je sveta i veka, jaci komanduje slabijem, a i Rusi i Kinezi su jaci od nas), znaci kako okrenes. postajemo poltroni i sluge ili jednih ili drugih... ( od 2 zla sta je tu manje) P.S. E nema vise Tileta pa da vozi sredinu, sad moramo ili kod jednih ili kod drugih

Dragi

pre 2 godine

Bravo za našeg predsednika Dodika. Sad je pravi trenutak da se konačno reši i srpsko pitanje na Balkanu. Po svaku cenu. Nećemo više da budemo moneta za potkusurivanje. Sve što fašistički Zapad traži za Kosovo, moraće da daju i Republici Srpskoj. Nema nazad. Nije ovo vreme Đinđića, Koštunice i Tadića. Sad Srpski narod vode dokazane patriote sa obe strane Drine. Srećno braćo Srbi! Pozdrav iz Srpskog Sarajeva,

kolja

pre 2 godine

E moj Dragi, to lepo zvuci, samo onog trenutka kada se R. Srpska odvoji, Kosovo postaje totalno izgubljeno za Srbiju, ( mislim i DE JURE, DE FACTO je vec izgubljeno 20 godina) tada oni u Pristini imaju pun legitimitet da se pripoje Albaniji..... a mislim da to niko od nas ne zeli.... pripajanje R.Srpske Srbiji je dvosekli mac za Srbiju...

Saradžogla

pre 2 godine

Истина! Двосекли мач? Бахати босански срби би ПРЕВАРОМ извршили уједињење са Србијом и онда би било ЈАО СИ ГА НАМА У СРБИЈИ! За кратко време би преузели целокупну власт? А ми стари знамо какви су били титову босанци у мом београдском селу.Још живе у отетим кућама иако су одавно добили нове станове?Овде би све грабили! Они би сви били посланици. Бахати и неваспитани Додик би био у најмању руку Премијер? ... А онда ето у Србији ГРАЂАНСКИ РАТ! ПС.Да не мислите да овде ја стари Џоле пише глупости?Када је странка ДС кренула да влада како нисмо планирали због примедбе сам искључен.ДАНАС ТА СТРАНКА НЕ ПОСТОЈИ!

Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Dodik prica o korupciji pa on je pokrao sva sto je stigao.

Nada

pre 2 godine

Hvala Bogu ? Srbi su tek poslije dugog vremena shvatili da samo ujedinjeni mogu sacuvati sami sebe. Dodik i Vucic se bore za to i svaki Srbin im je zahvalan na tome. U teskim vremenima najvaznije izabrati prave osobe koje su hrabre i mudre koji znaju da se bore na najbolji nacin za nas opstanak. Njih dvojica nose veliki teret i nismo dugo imali takve borce.

Ivam

pre 2 godine

...ali ja ne zelim ujedinjenje sa vama....Sto bismo se ujedinili, vi ste najbobicniji paraziti,mesetari, lopovi

Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Koji naslov . Nista nece biti isto rekao dodik. Vi ste stvarno budale zar mozete tako nesto napisati. Citav svijet se prepo dodika. Ja budala.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija