• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2021

18:13

VLADIMIR ORLIĆ POČISTIO ĐILASA: SSP plan za Beograd u dve tačke završio u fronclama!

Politika

VLADIMIR ORLIĆ POČISTIO ĐILASA: SSP plan za Beograd u dve tačke završio u fronclama!

Podeli vest

Vladimir Orlić danas je rekao kako svaka garanicja koja dolazi od strane Dragana Đilasa predstavlja nove dugove za građane Srbije

Orlić se oglasio na društvenoj mreži Tviter gde je komentarisao politički program Stranke slobode i pravde. 

Članovi stranke koju predvodi Dragan Đilas objavili su kako imaju "plan za Beogra" koji je sažeto prikazan u dve tačke, u kojima se nude besplatni udžbenici i zdrav obrok za sve učenike. Uz to, SSP garantuje da će ovaj plan biti izveden do kraja.

Na ovo je Orlić kratkim, ali vrlo efikasnim i jakim argumentom, ukazao na besmislenost bilo kakvog plana koji dolazi od strane Dragana Đilasa.

- Eto, ljudi "garantuju".. da će "o trošku Grada.. plaćati.. Grad Beograd". A već je platio Đilasov dug od preko 2 miliona evra penzionerima, 3 miliona evra trudnicama, 6 miliona dinara porodiljama, deci 11 miliona preko CSR, roditeljima - na milijarde. Znači: opet isto, to je "plan"? - zaključio je Vladimir Orlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Honeybunny

pre 2 godine

Dosta je Đilas krao. On nema nikakve planove i ideje osim da ojadi državu i narod.

Ivana

pre 2 godine

Vladimir Orlić je zaista počistio Dragana Đilasa i treba da kaže sve šta misli,. Hvala našem predsednika Vučiću koji danas radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Sonja

pre 2 godine

Djilas samo prica u prazno, ali bukvalno covek nema ni ko da ga saslusa, tako da njegova obecanja nemaju neku vrednost.

Nina

pre 2 godine

I dan danas se otplacuju Djilasovi milioni preko nasih ledja.

Mirko

pre 2 godine

Necemo Djilasa na politickoj sceni. Necemo lopove!

milan

pre 2 godine

Da li je istinita prica koja kruzi po gradu da je Orlic gay?

Vasa

pre 2 godine

Jasan plan ima Đilas, da opet krade, na kontu praznih i ispričanih obećanja!

Ika

pre 2 godine

Baš me zanima kad će da dođe taj dan posle ;)

Makiša

pre 2 godine

Vreme Đilasa je prošlo, kao i dani pre i posle, odavno je on na političkom smetlištu istorije!

nesko09

pre 2 godine

Samo zamajavajte narod sa Djilasom,a deponije smeca uz reke i priobalje ne vidite?Zivimo na deponijama otrova,ali imamo Bgd na vodi,gusimo se od zagadjenja,eksperti u Skupstini donose zakone po nalogu zna se koga.Nije Djilas na vlasti 9 godina vec Vi.Bitange ce postojati i posle Vas,bilo ih je i pre.Ne velicajte sebe tako sto prstom upirete na ne bitne licnosti.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija