• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2021

11:31

Selaković uputio saučešće Lavrovu: Srbiju, njene građane i mene lično duboko su potresli tragični dogadaji u Kazanju!

Politika

Selaković uputio saučešće Lavrovu: Srbiju, njene građane i mene lično duboko su potresli tragični dogadaji u Kazanju!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković uputio je danas, povodom napada na školu u Kazanju, saučešće ministru inostranih poslova Rusije Sergeju Lavrovu.


- Srbiju, njene građane i mene lično duboko su potresli tragični dogadaji u Kazanju, gde je u monstroznom napadu na školu veliki broj dece izgubio život. Nema većeg greha i zločina od napada na decu, i nema reči kojima vam, kao čovek i roditelj, mogu iskazati svoju bol - poručio je Selaković u telegramu.


Prema njegovim rečima, Srbija i njeni građani su u ovim teškim trenucima srcem i mislima sa narodom Rusije.

- Upućujemo vam, osim najdubljeg saosećanja, i poruke ohrabrenja i želje da istrajete u borbi protiv zla koje je odnelo nedužne dečje živote - rekao je Selaković.

U pucnjavi u školi u ruskom gradu Kazanj ubijeno je 11 osoba, prenele su ruske agencije. Agencija TASS navodi da su još 32 osobe povređene, od kojih su 12 dece i jedna odrasla osoba prebačeni u bolnicu.

Nepoznate osobe otvorile su vatru u blizini škole, kasnije se čula eksplozija, a prema preliminarnim inforamacijama, pucala su dva tinejdžera, od kojih je jedan uhapšen.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija