• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2021

23:00

DA LI ĆE NEBOJŠA STEFANOVIĆ BITI SMENJEN? Vučić odgovorio na pitanje koje zanima celu Srbiju!

Politika

DA LI ĆE NEBOJŠA STEFANOVIĆ BITI SMENJEN? Vučić odgovorio na pitanje koje zanima celu Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić gostujući u Prvoj temi na TV Prva govorio je o ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, o izjavama u Tužilaštvu koje su dali on i njegova nekadašnja sekretarka Dijana Hrkalović

- O Dijani Hrkalović nemam nimalo dobro mišljenje, o Nebojši Stefanoviću imam nešto bolje mišljenje. Najviše od Nebojše zavisi da li će ostati ministar, a o tome ćemo odlučiti u narednim danima, posle samita na Brdu Brioni. Zaključak je taj da će zakon važiti jednako za sve. Ja sam spreman sa njim da razgovaram, on je mnogo toga uradio dobrog u ranijem periodu u našoj stranci - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Posto su se pojedinci toliko zabrinuli, dobili su odgovor u vezi Stefanovica.

Merima

pre 2 godine

Svako ko je na bilo koji nacin povezan sa kriminalnom grupom Belivuka, ma kako se zvao i ma kakvu funkciju da obavlja, mora biti uhapsen i procesuiran.

Dragan

pre 2 godine

Nebojša neće da ✈️ ? iz SNS-a ... Džabe se radujete.

Dragan

pre 2 godine

Možda opet bude neke rokade ili kompromisnog rešenja ali Vučić neće žrtvovati Stefanovića iako se opozicija unapred raduje.

Dragan

pre 2 godine

Ako se Nebojšra ogrešio o zakon leteće iz fotelje a i iz SNS-a.

Romanija

pre 2 godine

Svi moraju da znaju da više nema nedodirljivih. Ko je god umešan u nelke kriminalne radnje, taj mora da odgovara bez obzira o kome se radi.

Nešo N

pre 2 godine

Da li će Stefanović biti i dalje ministar, zavisi od njega samog. Ako ne bude imao dobre rezultate, svoje mesto će morati da ustupi nekom drugom.

Milja R

pre 2 godine

Za Stefanovića bi bilo najbolje da sam podnese ostavku i tako spreči opoziciju da sa njim ispiraju usta.

Honey Bunny

pre 2 godine

Ako je zaslužio neka bude smenjen, i ne samo on već svi koji su zloupotrebili službeni položaj i naneli zlo državi i narodu.

Sofija

pre 2 godine

Свако ко се огрешио о закон и докаже се да је крив треба да одоговра

Sanja

pre 2 godine

Pred zakonom smo svi isti. Ko je kriv odgovarace za svoje postupke!

Pera Savic

pre 2 godine

O smeni Stefanovica odluku ce doneti stranacki organi.

Ivana

pre 2 godine

Nebojša Stefanović zaista rade na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za ekonomski oporavak i razvoj. Srbija je na pravom putu razvoja.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17