• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2021

13:21

SKANDAL NA SAMITU PROCESA BRDO-BRIONI! VJOSA OSMANI I ŠEFIK DŽAFEROVIĆ BRUTALNO NAPALI PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Politika

SKANDAL NA SAMITU PROCESA BRDO-BRIONI! VJOSA OSMANI I ŠEFIK DŽAFEROVIĆ BRUTALNO NAPALI PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Podeli vest

Haos na Brdu kod Kranja gde se danas održava samit lidera zemalja Zapadnog Balkana u okviru procesa Brdo - Brioni. Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani i član predsedništva BiH Šefik Džaferović napali su predsedika Srbije Aleksandra Vučića

Predsednik im upravo odgovara na napade.

Prema dosadašnjim saznanjima, rasprava je počela jer su učesnici samita već na startu preduzeli inicijativu da se usvoje zaključci po kojima su granice u našem regionu nepromenjive, a čemu se Vučić unapred usprotivio.

Ponovljene su stare floskule o krivici Beograda, a šef srpske države je oštro uzvratio Osmanijevoj i DŽaferoviću, koji su se združeno obrušili na njega.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lak

pre 2 godine

Sramota.Albanci gde god se pojava samo se nasilno ponasaju.

Ljubiša

pre 2 godine

Sad će još jedan kontingent vakcina za džabe u Sarajevo... E Vučiću, je l' to ono, "Neka drugi pokazuju mišiće, mi nećemo"... E, pa, evo ti sad, kusaj uvrede.

lak

pre 2 godine

Albanci su svuda svetu poznati po nasilju i sramotnom ponasnju.

Milan

pre 2 godine

Mnogima iz regiona smeta jaka Srbija pa svaku priliku koriste da napadnu nasu zemlju i naseg predsednika Vucica

Perica

pre 2 godine

Ovo je strasno,skandal ,Albanci gde god da se pojave ponasaju se kao indijanci.

Natalija

pre 2 godine

Jaka Srbija to je ono što njih boli... napadaju jer misle da će tako da zaplaše i učine da Srbija opet bude pokorna država ali neće im uspeti.

Natalija

pre 2 godine

Više nego skandalozno! Zar Samit sluzi za napade ili za konstruktivne razgovore. Koliko nekima smeta Srbija koja napreduje , vidimo po po ovom nemilom dogadjaju.

milankukic

pre 2 godine

e sad se vidi koliko budala imamo u okruženju

Milan63

pre 2 godine

Ništa novo. Osmanijeva, koja ne predstavlja bilo kakvu državu, već lažnu separatističku teritoriju, nije ni trebala da bude pozvana na taj samit, a Džaferović je predstavnik jedne ekstremne bošnjačke partije koja ima ambiciju da vlada celom Bosnom. Naravno, malo sutra. Ne sumnjam da im je Vučić odgovorio kako zaslužuju. Uostalom, tamo su sve predstavnici država koje su izvršile diplomatsku agresiju protiv Srbije priznavši tzv. Kosove. Svoje ne daju, ali bi da krčme teritoriju Srbije kad im se ćefne. Pa, neće moći!

MA

pre 2 godine

Nije "Predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani" već "tzv. predsednica Kosova, Vjosa Osmani".... Kosovo nije tzv. već je ova osoba tzv. predsednica.

Spasko

pre 2 godine

Hrvatska , Slovenija, Bosna i Kosovo su krivi za agresiju i destabilizaciju ekonomije i multinacionalnog jedinstva radnicke klase Jugoslavije . Balkanskim regionom danas vlada neradnicka klasa kao robovlasnicka elita koje pljacka radnicku klasu .

spasko

pre 2 godine

moraju se postovati medjunarodni sporazumi o bezbednosti i medjunarodno pravo . A NATO je izvrsila agresiju na Jugoslaviju i prekrsila medjunarodne sporazume i prekrsila medjunarodno pravo i destabilizirala ekonomiju Evrope pocinivsi zlocin protiv covecnosti i zlocin protiv bezbednosti Evrope . Evropska Unija je strana okupatorska agencija koja radi protiv interesa evropske bezbednosti i ekonomske stabilnosti Evrope.

Baki

pre 2 godine

Zbog čega se u opšte ide na skupove gde se pojavljuju individue iz nepostojeće države . Na ovakve skupove Srbija ne treba da ide i da daje bilo kakvo mišljenje . Ovakvi skupovi su ispod svakog nivoa i ponižavajući za Srbiju . Srbija mora da bira sa kim će da razgovara a sa njima nema razgovora .

Vlada

pre 2 godine

Albanci gde god da se pojave naprave neki problem,njihovi mentori ih nisu naučili osnovnom diplomatskom ponasanju

Laki

pre 2 godine

Od Albanaca se ništa drugo i nije moglo očekivati

Tijana

pre 2 godine

Dizdarević se napadom na predsednika lepo zahvalio na svu pomoć koju je na predsednikovu inicijativu Srbija poslala Bosni i Hercegovini

Rade R

pre 2 godine

Ma ne mogu nam Albanci i muslimani ništa, takvo ponašanje je njihova bruka i sramota! Živela Srbija!

Mesa

pre 2 godine

Sve smo pratili poceo da prica o mostovima putevima inekcijama i ovi ga zaustavili rekli mu da smiri malo

dara

pre 2 godine

Pokazali su svoje pravo lice, i Osmani i Sefik ne bi trebali prisustvovati samitu.

Stevan

pre 2 godine

Srbija je dosta dala drugima počev od Kraljevine Jugoslavohe pa do SFRJ, vreme je da misli na sebe i sopstvene interese.

Jelena

pre 2 godine

Njihovo ponasanje pokazuje kakvi su predstavnici tih zemalja

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija