• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2021

16:25

ĐILASE I MARINIKA, BIRAJTE TV DUEL - JA SAM PROTIV VAS DVOJE! Palma: Ja sam porodičan čovek i domaćin, a vi takvu Srbiju prezirete!

Politika

ĐILASE I MARINIKA, BIRAJTE TV DUEL - JA SAM PROTIV VAS DVOJE! Palma: Ja sam porodičan čovek i domaćin, a vi takvu Srbiju prezirete!

Podeli vest

Zato što u lažnoj "aferi Palma" nema slučaja, zato što nalogodavac prljave kampanje protiv mene Dragan Đilas i izvođač prljavih radova Marinika Tepić nisu podneli krivičnu prijavu protiv mene, niti će jer znaju da je sve što su rekli o meni laž, zato pozivam Dragana Đilasa i njegovu radnicu Mariniku Tepić na TV duel, bilo kada na bilo kojoj televiziji, izjavio je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

 

- Oni sve vreme lažu svesno da bi skrenuli pažnju sa istine o njihovoj pljački Srbije, da bi skrenuli pažnju sa istine da je Dragan Đilas čovek koji je sklon porodičnom nasilju, zato čitavu aferu vode isključivo gnusnim lažima i isključivo preko medija ignorišući institucije države Srbije - rekao je Marković i dodao:

- Oni protiv mene nisu podneli krivičnu prijavu ali sam zato ja sam otišao u Tužilaštvo i tražio da se istraže njihove lažni navodi. Time želim jednom za svagda da skinem svaku senku sumnje koju su pokušali da mi nakače putem ove gnusne afere, kroz koju me provlače po medijima. Da jednom za svagda prestane ovo zaluđivanje građana Srbije njihovim izmišljotinama. Jedini moj uslov je da u duelu učestvuje Dragan Đilas jer on stoji iza ovog blaćenja mene i moje porodice.

Naravno da, istakao je Marković, imam što šta da kažem i Mariniki Tepić u vezi njenih gnusnih laži, ali TV duelu mora prisustvovati i Dragan Đilas, jer je vreme da prestane da se krije iza Marinike.

- Ja sam porodičan čovek, domaćin, tipičan predstavnik Srbije koju vi prezirete i koju želite da izopačite i uvedete u svoj krug pokvarenosti. To vam neću dozvoliti jer sam čovek iz naroda i priznajem sud naroda i institucije ove države a ne sud Dragana Đilasa i Marinike Tepić. 
Vreme je Đilase da se pogledamo u oči - poručio je Palma.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Ne verujem da će se odazvati ovom pozivu Dragana Markovića. Možda na N1. Jer njihov cilj nije utvrđivanje istine, već diskreditacija i javni linč političkih protivnika. Zato su izabrali ovu temu. Namazani su to ljudi svim mastima u politici da bi se "upecali" na ovaj ljudski izazov jednog tradicionalnog srpskog domaćina. To je tipična predizborna pljuvačina kojih smo se naslušali u prošlosti. Razumem Markovića, ali psi laju, a karavani prolaze.

Rade R

pre 2 godine

Gospodine Palma, neće se oni smiriti sve dok ih pravna država ne umiru!

PALMA U SKUPŠTINI: Đilas i Tepić ne podnose krivičnu prijavu protiv mene ZATO ŠTO ZNAJU DA LAŽU, A ZA LAŽNU PRIJAVU SE IDE U ZATVOR!
Politika

PALMA U SKUPŠTINI: Đilas i Tepić ne podnose krivičnu prijavu protiv mene ZATO ŠTO ZNAJU DA LAŽU, A ZA LAŽNU PRIJAVU SE IDE U ZATVOR!

Borba protiv diskriminacije i za rodnu ravnopranost je nešto što se nosi od kuće i to je stvar, pre svega, kućnog vaspitanja. Kada je u pitanju nasilje u porodici, nasilje nad ženama ili bilo koji vid zloupotrebe žena, naše sudstvo, tužilaštvo i policija treba to da reše po hitnom postupku, izjavio je danas u Skupštini Srbije, govoreći o Zakonu o zabrani diskriminacije, kao i o Predlogu zakona o rodnoj ravnopravnosti, predsednik i šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Markovć Palma

18.05.2021

14:53

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija