• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2021

14:25

BEDA BEDNA! Đilas pun mržnje i očaja izgovorio najgnusnije uvrede: "Vučić je mentalno oboleo jer obilazi radove na bolnicama u 11 uveče"

Politika

BEDA BEDNA! Đilas pun mržnje i očaja izgovorio najgnusnije uvrede: "Vučić je mentalno oboleo jer obilazi radove na bolnicama u 11 uveče"

Podeli vest

Dragan Đilas pun mržnje i očaja, jer ga narod Srbije neće izgovorio najodiotskiju stvar na svetu: Vučić je mentalno oboleo jer obilazi radove na bolnicama u 11 uveče

Đilasu smeta sto se predsednik Srbije bori za spas i zdravlje našeg naroda i zbog toga ga je napao što je u 11 uveče obilazio radove na kovid bolnici u Batajnici.

Foto: printscreen

Đilasove bljuvotine

 

Foto: printscreen

Đilasove sramotne uvrede

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 2 godine

Važno da je namestio ona milogorska usta ko svinjska guzica!

Realno

pre 2 godine

Ocigledno da Vucic nije normalan, zar ne? Ko god nije navikao na svaki dan po hiljadu puta da ga gleda i slusa, cim slucajno vidi makar i par sekundi nekog teatralnog obracanja, odmah vidi da nesto nije u redu sa Predsednikom.

Zeko

pre 2 godine

Slažem se Điki, prvo treba da obiđe sve banke, da ti proveri račune, pa ako si nešto kraduckao sve da ti oduzme. Pa lepo da sve ulozi u našu prelepu Srbiju. Tada ne bi mogao da obiđe Srbiju, i da je obilazi od 00h- 24h narednih nekoliko godina. Toliko od mene.

laza lazarevic

pre 2 godine

Sve najgore o Djilasu ali onaj je stvarno mentalno obolela osoba a posle vlasti zavrsice kod mene 100%

Milan

pre 2 godine

Žuto govno, ti nisi obilazio radove ni ujutro ni uveče dok si bio gradonačelnik Beograda, jer tvoja vlast nije ništa gradila, pa niste ni imali šta obilaziti. Ali ste krali iz budžeta da vam ni madjioničari nisu ravni. Šljam DS

Vera

pre 2 godine

Gospodine Đilas , naučite da gubite dostojanstveno. Nisam fan AV, ali čovek radi i vide se rezultati. A zar niste pomislili i upitali se zašto obilazi bolnicu u 11 uveče? Ja bih rekla da njegov radni dan traje previše dugo, a nikako da je psihički bolestan. Ružno je to što govorite ,ne pristaje kulturnom čoveku.

rosano

pre 2 godine

Djilas bi obilazio radilišta, ali nisu ništa gradili dok je on bio tata u BG.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Djilas pise da svaki dan prati Vucica sta radi i sta prica. Pa ja ni svoju zenu ne pratim svaki dan niti slusam sta prica, mora da je totalno opsednut Vucicem. - Zavist je cudo. Koji je on medicinski fakultet zavrsio kad ima sposobnost analize pacijenta. Psihicki bolestan covek se ne ponasao kao Vucic pre bi rekao za suprotnu stranu posto je gospodin ocigledno opdsednut Vucicem kad non stop prati svaki njegov korak i slusa svaku njegovu rec. Znakovi paranoje jesu upravo cinjenice da non stop pratis neku osobu iz straha da ne otkrije neke tvoje lopovluke. To nije samo paranoja vec i sizofrenija. Sizifrenija je bolest coveka koji ima dva lica, dve licnosti, jednu za javnost, drugu za privatni zivot.

Djurdja

pre 2 godine

Djubre jedno, ko ce tebe da hapsi, jedva cekas to da bi se predstavio kao zrtva rezima. Doci ce dan kada ces da molis da te uhapse da te tvoji ne bi pretukli. Jer ti samo lazes, lazes i lazes, a najvise tvoje sledbenike koji ce se vrlo brzo u to uveriti.

Rosano

pre 2 godine

Pogledaj mu Usta, PICOUSTI, ubio se za pušenje čune.

Jovana

pre 2 godine

Е, да су сви председници тако савесно радили,свој посао , као господин Вучић , Србија би данас била много развијенија!

Pera

pre 2 godine

Ja jos nisam upoznao ridju osobu koja je dobar covek, to su obelezeni ljudi od kojih se treba kloniti, Djilas je jedna bitanga, ulicar koji je samo u Srbiji mogao da bude politicar u normalnim zemljama takvi bi odavno bili u zatvoru, jadna je zemlja koja ima narod koji glasa za takvu olos

Rade R

pre 2 godine

E bolesniku bolesni! Ti si našao to da pričaš, sram te bilo!

Milan63

pre 2 godine

Ne znam da li ćete ovo objaviti, ali Đilas je uvek bio, a i sada je, ono u sta se pazi da se ne ugazi. Sve druge kvalifikacije o njemu su suvišne.

DEDA RAKA

pre 2 godine

Djiki, mnogo voliš žutu boju ali sada počinje da neugidno miriše, mnogo bre s... s... svašta pričaš ! Dok si ti terao u stečaj - on samo gradi, gradi, gradi ! Mnogo mi je žao - NISKO SI PAO !

Maja

pre 2 godine

Kompetencije žutog tajkuna su se toliko proširile u želji da dođe na vlast po svaku cenu i nastavi bogaćenje preko tuđih pleća. Sebi daje za pravo da postavlja dijagnoze. Sreća pa mu je domet ispod cenzusa.

MILE

pre 2 godine

Vučiću čuvaj se , ovaj psihopata Đilas je počeo i noću da te prati.OPSEDNUT JE TOBOM

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas nikadane napada Nebojšu Stefanoviću, on ječovek koji treba da odgovara za teški kriminal. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

sumatra

pre 2 godine

Zemlja je okrugla, Djilas mora da shvati da je njegovo vreme proslo.

Petar

pre 2 godine

Vidimo kako mu je, mrznja nikome dobro nije donela.

KIR SRBIN

pre 2 godine

Када престанете да се бавите будалама и оставите правосуђу да реши све њихове проблеме, цензус ће им бити 0,05%. Они глупостима и лупетањем дижу рејтинг Вучићу у небеса (ако, када незнају шта су рекли јутрос, шта данас, а шта ће рећи сутра), а Ви објављивањем њихових лупетања их одржавте изнад воде. Пустите будале да потону, и адио маре.

Prvoborac

pre 2 godine

Ovaj mentol Ridji je neko ko odavno nema nikakav kredibilitet među građanima Srbije.

Velja

pre 2 godine

Kada je nekome rad do kasnih vecernjih sati znak mentalnog oboljenja, sve je jasno. Skrenuo Djilas sa kursa totalno.

Goran

pre 2 godine

Da je Djilas vodio Srbiju u ovoj krizi, ne bi nas ni pola ostalo.

Prvoborac

pre 2 godine

Ridji je apsolutna moralna nula je i pohvalna pošto je nula neutralan broj.

Milan

pre 2 godine

Ovo je takva bedna kritika da je sramota sto je uopste i izustio.

Prvoborac

pre 2 godine

Ridji bednik je minus beskonačno sa tendencijom pada u očima građana Srbije.

Tamara

pre 2 godine

Očigledno Đilas ne zna kako je brinuti o narodu jer nikada tako nešto nije radio. Obilazeći ljude, razgovarajući sa njima, pomoći u rešavanju problema može samo odgovorna vlast.

Kaja

pre 2 godine

Đilasu uopšte ne treba davati prostora u medijima, jer apsolutno nije vredan toga. Narod odlično zna ko je on i pamti rasulo koje je za sobom ostavio!!

Micz

pre 2 godine

Djilas je taj koji nije normalan, izgubio je kompas potpuno. Čovek se upleo u vlastitu mrežu.

Rade

pre 2 godine

Đilas pokazuje svoje nestabilno ponašanje koje je za institucije koje se bave pihičkim stanjima

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija