• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.05.2021

21:32

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ SLETEO U BEOGRAD! Ima dve ključne poruke!

Politika

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ SLETEO U BEOGRAD! Ima dve ključne poruke!

Podeli vest

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić sleteo je večeras u Beograd kako bi, kako je rečeno Tanjugu iz njegovog kabineta, preneo dve ključne poruke u ime naroda Crne Gore

Iz Krivokapićevog kabineta su za Tanjug potvrdili da je došao da prenese volju naroda Crne Gore da episkop budimljansko-nikšićki Joanikije bude izabran za mitropolita crnogorsko-primorskog i da se Temeljni ugovora između SPC i države Crne Gore potpiše 30. oktobra, na dan upokojena mitropolita Amfilohija.
 

Ovakav stav potvrdio je i sam Krivokapić na svom Tviter profilu.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin

pre 2 godine

Temeljni ugovor sa srpskom pravoslavnom crkvom da se potpiše odmah!!! A za ostalo da vidimo.ne treba verovati zdravku

Sale

pre 2 godine

Ko tog ljigavca milogordkog šta pita ko će biti mitropolit,to će Srbska crkva da odluči i ko je ovu ljigu uopšte pozvao u Srbiju

Crnogorac

pre 2 godine

Znaci Abazovic odlucuje otkud sada 30 oktobar. E moj Krivo-kapicu

Dragi

pre 2 godine

Nije trebao dolaziti po nevremenu. Prvi korak Krivokapića u normalizaciji odnosa sa Srbijom MORA biti povratak ambasadora Božovića. Bilo bi logično da ove poruke, koje uopšte nisu bitne za državu Srbiju, premijer Krivokapić prenese upravo ambasadoru Srbije u Crnoj Gori, a ne da on dolazi u Beograd. Šta ima Vučić sa izborom mitropolita. To je pitanje za SPC, kao i potpisivanje temeljnog ugovora. Taj ugovor treba i mora da potpiše patrijarh srpski i to odmah, bilo u Podgorici ili u Beogradu. Kakav oktobar, kakav Amfilohije. Ovaj Krivokapić je gori od Mila. Prevarant.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija