• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2021

11:01

Vučić: STEFANOVIĆ MI JE POSLAO SVOJU OSTAVKU!

Politika

Vučić: STEFANOVIĆ MI JE POSLAO SVOJU OSTAVKU!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je na sednici GO SNS-a da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mesto predsednika GO SNS Beograda,

Stefanovićeva ostavka je u sali propraćena gromoglasnim aplauzom.

Foto: printscreen

Stefanović podneo ostavku

- Mi ćemo naše odnose da rešavamo unutar stranke - poručio je Vučić, u obraćanju u otvorenom delu sednice Glavnog odbora.

On je istakao da u SNS nikada neće biti skidanja glava, ma koliko bi neki, kako kaže, to voleli.

- Biće poštovanja koje se pokazuje prema svima, ali i procenijivanja svačijih grešaka i polaganja računa, kao u svakoj političkoj demokratskoj stranci - rekao je Vučić.

On je dodao da će u narednom periodu Glavni odbor ovlastiti Predsedništvo stranke da donese odluku ko će do skupštine stranke voditi najveći odbor u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Mislim da se Stefanović samo uljuškao! A to ne znači da nije kriv što je bio "neobavešten"! Morao je da mnogo više da radi da nebi ostao neobavešten!

Vns

pre 2 godine

Nešica mi je totalno antipatičan.....ali svaka mu čast na ostavci....mnogi od njih su pravili skandale,učestvovali u aferama...i niko nije ni pomislio na ostavku....prema tome Nešo... ispao si car...

AS

pre 2 godine

PO MOM MIŠLJENJU OSTAVKA NEMA VEZE SA TIM. NAPRAVIO JE MESTO ŠAPIĆU.

arsa

pre 2 godine

Вучић дефинитивно мора брже да се ''ослобађа'' кадрова који су се на овај или онај начин ''огрешили'' и то на свим нивоима.Ко ''греши'' није му место на било каквом положају јер вуче све остале на дно.И што је најважније не треба правити драму од тога.Да је Стефановић био поштен и према себи а пре свега и према другима, ту оставку је требало одавно да да.Како то није урадио раније, само говори о његовом карактеру.

Ljubiša

pre 2 godine

Putuj, putuj, slino moja, srce mi se steže, mutio si mnogo puta, sada je najteže... Čim su tebe počeli da brane ovi sa CNN-Ne1, svima je jasno koliko je sati. Sad im budi predsednički kandi-dat, da vidiš koliko te narod poštuje, naravno, ako ti dozvoli Grof od Mauricijusa.

MILE

pre 2 godine

Danas svako ima pravo da podnese ostavku u biilo kojoj stranci

Petar

pre 2 godine

Stefanovic je svakako dao ostavku, a sve ce se resavati u okviru stranke vremenom.

Ivana

pre 2 godine

Trebao je na sve funkcje u stranci i u vladi, da se postave ljudi koji spremni da rade za interes Srbije i naroda u regionu.

Ina

pre 2 godine

SNS je sposobna da sama resi svoje unutar-sranacke probleme.

Nina

pre 2 godine

Neka je podneo ostavku, svako je odgovoran za svoje postupke

Ana

pre 2 godine

Nebojša je doneo najrazumnije moguće rešenje. Posle svega što se dogodilo, jer gde ima dima ima i vatre. Ostavka je najbolja odluka.

Mila

pre 2 godine

Srpska napredna stranka radi u interesu građana i za dobrobit Srbije, svi članovi koji ne poštuju ovaj stav i ne obavljaju odgovorno svoj posao ne zaslužuju da budu deo nje. Stefanovićeva ostavka je najbolje moguće rešenje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija