• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2021

09:57

PALMA U PARALIJI NA MOTORU, ALI GDE JE DAČIĆ? Lider JS: Sve je spremno za dolazak srpskih lekara i medicinskih radnika u popularno grčko letovalište! /video/

informer.rs

Politika

PALMA U PARALIJI NA MOTORU, ALI GDE JE DAČIĆ? Lider JS: Sve je spremno za dolazak srpskih lekara i medicinskih radnika u popularno grčko letovalište! /video/

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma došao je u Grčku, u Paraliju, gde će od 3 - 7. juna biti domaćin delegaciji od 600 članova od kojih su njih više od 500 lekari iz 25 medicinskih centara, opštih bolnica i domova zdravlja širom Srbije

 

Palma je svojevremeno obećao da će organizovati putovanje lekara u Paraliju u znak zahvalnosti za njihovu beskompromisnu borbu protiv pandemije COVID 19. Troškove ovog putovanja Palma je obezbedio od donatora tako da ni jedan dinar neće biti potrošen iz budžeta grada Jagodine.

Palma je danas sa saradnicima na motorima obišao smeštajne kapacitete u kojima će biti smeštena ova brojna delegacija i konstatovao je da je sve spremno za doček naših lekara i njihov odmor.

Srpski lekari će se, sigurni smo, prijatno osećati i dobro provesti. Restorani i prodavnice su otvorene, puno je terasa i kafića u Paraliji. Ovo poznato letovalište se polako puni i turistima tako da je sve u najboljem redu. Ono što je malo pokvarilo utisak jeste činjenica da su u Grčkoj na snazi epidemiološke mere koje zabranjuju muziku, kako uživo tako i muziku sa uređaja, a znamo koliko Palma voli muziku i da je do sada uvek delegacijama bio priređivan bogat muzički program. Naravno mere koje je uvela vlada Republike Grčke će se apsolutno poštovati te ovog puta na žalost muzike neće biti.

Foto: informer.rs

Ono što nam je odmah zapalo za oko jeste da iza Palme ovog puta na motoru nije sedeo Ivica Dačić njegov koalicioni partner. Naviknuti da svake godine viđaju njih dvojicu na motoru u Paraliji, znatiželjni turisti se pitaju gde je Dačić. 

Ivica Dačić, je ovih dana u službenoj poseti Moskvi i ovo će biti prvi put u poslednjih 10 godina da sadašnji predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije neće biti član delegacije u grčkom letovalištu Paraliji.

Sa Palmom su u Paraliji i narodni poslanici Jedinstvene Srbije Života Starčević i Đorđe Kosanić kao i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Ovaj nas bunga -bunga u zdrav mozak , umesto da rilja u Zabeli on se brčka u Paraliji sa medicinskim sestrama.

Petar

pre 2 godine

Sramota! Nema dovoljan broj ljudi po Jagodini pa skuplja širom Srbije! Narode kad je dzabe nema veze ni to što je od pedofila? Tako?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija