• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

05.06.2021

20:23

"SRBIJA JE JEDINA SLOBODNA ZEMLJA U EVROPI"! Šojgu poslao moćnu poruku - Vučić će odoleti svim pritiscima!

Politika

"SRBIJA JE JEDINA SLOBODNA ZEMLJA U EVROPI"! Šojgu poslao moćnu poruku - Vučić će odoleti svim pritiscima!

Podeli vest

Predsednik parlamenta Ivica Dačić kaže da mu je tokom posete Moskvi ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu preneo da je, po njegovom mišljenju, Srbija jedina slobodna zemlja u Evropi, odnosno nezavisna država koja vodi samostalnu spoljnu politiku i koja nije "zarobljena"

Šojgu je kazao da je siguran, prenosi Dačić, da će Srbija na čelu sa aktuelnim rukovodstvom i predsednikom Aleksandrom Vučićem uspeti da odoli svim pritiscima.

Dačić kaže da još nije razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o detaljima i formi sednice parlamenta na kojoj bi on predstavio izveštaj o dijalogu Beograda i Prištine, ali očekuje da će se to dogoditi najverovatnije 22. ili 23. juna, nakon sastanka u Briselu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iza ograde

pre 2 godine

Slobodna kao Rusija, Kina, Sjeverna Koreja, Venecuela, Zimbabwe. Jedan rezim stiti drugog a narod trune..

Darko

pre 2 godine

Srbija je jedina slobodna zemlja u Evropi? Rusija i Belorusija to nisu?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija