• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Prva

06.06.2021

12:25

ČEDA ZBOG INCIDENTA NA NOVOM BEOGRADU NAPAO DIREKTORA POLICIJE: Šta on misli, da ću da čekam da završim u mašini za mlevenje mesa? /Video/

printscreen TV Prva

Politika

ČEDA ZBOG INCIDENTA NA NOVOM BEOGRADU NAPAO DIREKTORA POLICIJE: Šta on misli, da ću da čekam da završim u mašini za mlevenje mesa? /Video/

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović bio je gost TV Prve povodom incidenta na Novom Beogradu u sredu, u kome je učestvovao

 

- Ne znam da li sam zvao policiju, mislio sam da će mi se to vratiti kad se smirim, ali nije - rekao je za TV Prvu lider LDP.

Na pitanje kako je moguće da se ne seća odgovara:

- Voleo bih da ne dođete u tu situaciju.

Navodi da je u poslednjih sedam dana zvao policiju tri puta da ukaže na iste one sa kojima se sukobio, i upitao povodom reči direktora policije Vladimira Rebića.

- Je li vam rekao direktor policije da sam zvao policiju i šta mislite ko to zove policiju? Zvao sam i prethodnih sedam dana i kažem ljudi kraj je. Dali su mi piće da se smirim. Koliko je promila imao Velja Nevolja? Zna li nešto Rebić o tome? Je li pričao o Papiću, o prislušnim centrima. Šta on misli da ću ja da čekam da završim u mašini za mlevenje mesa. Da bi se on posle pravio blesav. Nije znao da se sluša Vučić, ko je Dijana Hrkalović, Sale Mutavi... Ja sam očajan što nakon 30 godina borbe za normalan život, ja gledam taj svet oko sebe - rekao je Jovanović.

Na pitanja koga smatra odgovornim kaže:

- Sve.

Upitan da li ima policijsku pratnju kaže:

- Šta će mi? Hoću da reše problem. Hoću da živim normalno.

Kako je naveo, tri atentata je preživeo.

- Kažu ćuti. Pošalju umrlicu za sina, kažu ćuti. Ja u bolnici, supruga u karantinu, iživljavaju se na mojoj porodici, kažu ćuti - rekao je Jovanović.

Rebić: Jovanović je bio pijan, oštetio je službena vozila policije!

Podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić rekao je da se još tačno ne zna šta se dogodilo u incidentu u kome je u sredu učestvovao lider LDP Čedomir Jovanović, jer nije bilo moguće da do sada bude završen izveštaj, ali je potvrdio da je Jovanović te noći imao 1,52 promila alkohola u krvi.

- Nedvosmisleno je da je oko 21.35 u sredu Jovanović pozvao 192 i prijavio da ga određena lica prate, onda je neko drugo lice pozvalo 192 i objavilo da je Jovanović razbio izlog u restoranu brze hrane 'Ponču' na Novom Beogradu - izjavio je Rebić za TV Prva.

On je dodao da je Jovanović "bio drzak prema policiji", da je koristio neprimeren rečnik, kao i da je napravio oštećenja na vozilima MUP-a, udarajući u njih.

- Saslušano je 13 lica i na osnovih tih podataka se vidi da je došlo do verbalnog i fizičkog okršaja - kazao je Rebić.

- Uzećemo video snimke, neke smo već dobili. Do ponedeljka će Trećem tuzilaštvu biti dostavljena kompletna dokumentacija, utvrdićemo sve okonosti incidenta - rekao je Rebić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hristotel

pre 2 godine

Bedo , Milosevic je lepo rekao svim gradjanima Jugoslavije : NIKO NE SME DA VAS TUCE : a ko je predao nevinog Milosevica u zapadnu masinu za mlevenje mesa .

Lazni Bot

pre 2 godine

Sad krece turneja po drzavnim televizijama kao Palma.

Rade R

pre 2 godine

Nisi ti lažni bot, već pravi! A Čeda ne kapira, ili možda i kapira, da je izdajnik! Možda je najbolje da živi tamo, sa onim ljudima čijem predstavniku je savetnik, a to definitivno nisu Srbi! I zato tako prolazi na izborima u Srbiji, statistička greška!

Bane

pre 2 godine

Koje piće dadoše čedi (malo) pa je imao 1.5 promila alkohola? Strašno neko piće!

Rade R

pre 2 godine

Čeda očigledno ne voli ni Srbiju ni Srpski narod!

LJUBICA

pre 2 godine

Da Ceda nije sasvim normalan to je opste poznato. A nije vala ni voditeljka koja ga je zvala u emisiju. Sta on ima da kaze? Kako treba biti bahat i nasilan i tuci koga god stignes

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17