• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2021

21:17

OVO ŠTO SE MENI DEŠAVA VIŠE NIKO NE MOŽE DA RAZUME! Čeda Jovanović u "Hit Tvitu": Pozvao sam predsednika Vučića i rekao mu samo jedno!

Printscreen TV Pink

Politika

OVO ŠTO SE MENI DEŠAVA VIŠE NIKO NE MOŽE DA RAZUME! Čeda Jovanović u "Hit Tvitu": Pozvao sam predsednika Vučića i rekao mu samo jedno!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović gostujući u emisjiji "Hit tvit" na TV Pink pričao je o nedavnom incidentu čiji je i sam bio učesnik

Jovanović je govoreći o incidentu rekao da nije slučajno došao u emisiju.

- Da sam mogao da biram sagovornike, ne verujem da bih ovako dobro izabrao - rekao je Jovanović i dodao da Radovanovića poznaje 40 godina.

Lider LDP je rekao da je pozvao predsednika Srbije.

Rekao sam mu da "više nije odgovor da odemo ni on, ni ja. Nisam krio svoje ponašanje. Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume - rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

Kako je dodao, Jovanović je rekao da je pozvao policijsku stanicu i rekao da to reše oni ili će on.

Jovanović je pomenuo kako je više puta imao problema sa navijačima.

- Govorili su mi "Čedo pe*eru, na*uši se severu". Šta je trebalo da im kažem, ja nisam pe*er, dođite da se dogovrimo - rekao je Jovanović.

- Ne dopada mi se pesma o Legiji koju su mi pevali, jeste li vi iz Diznilenda, upitao je ljutito Vericu Bradić.

- Ne dopada mi se pesma o Legiji, te bitange, Hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rešava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je škode i svakog čoveka koje bio svedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove i jazbine i brloge. Imam pravo da biram okruženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli, rekao je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Au koja emisija,pijanac,narkoman i muz Olivere Zekic,ovom zadnjem je najteze.

Zaharova

pre 2 godine

Cemu sluzi ovaj covek sem da se pojavljuje po Pinku.

Rade R

pre 2 godine

Ti Čedo imaš najveći, a možda i jedini, problem sa samim sobom! I mislim da je jako pogrešno što sebe svrstavaš u normalne!

spasko

pre 2 godine

Milosevic je zakonski branio decu i gradjane i rekao na Kosovu svim gradjanima Jugoslavije : NE SME NIKO DA VAS TUCE , a okupatorski saradnik Cheda Beda Govanovic je izdao drzavu i narod i hapsio Milosevica i predao ga Nato inkvizitorima , evropskim kriminalcima , zlocincima , nacistima i teroristima koji svakog dana u zadnjih 40 godina napadaju i tuku srpsku decu .

Milutin

pre 2 godine

Opet ovaj reketaš i nasilnik ima reklamu na tv

marko

pre 2 godine

Ajde vise smarate sa ovim pijanim narkomanom i bespotrebno mu dajete paznju. Narkoman je provaljen od strane naroda toliko da je pa poslednjim izborima imao 2(DVA) glasa bas u naselju gde zivi. Politicki nebitna osoba za koju glasa jedino njegova zena. Izmislio napad na sebe da bi mu vratili obezbedjenje

SRB

pre 2 godine

ČEDO JE POGREŠIO TELEFON, TREBAO JE ZA SVOJE PROBLEME DA SE JAVI BATA VELJI. ALI, NEMA BELO VATA VELJU ČUVAJU DRUGOVI U PLAVOM!!!

seljober iz Ivanjice

pre 2 godine

Žuti Čeda je omiljena igračka našeg druga predsednika.

Penzioner

pre 2 godine

Cedice LAZES ne trepnuvsi, al' zato zamuckujes....

Nebojša

pre 2 godine

Nejasno je samo zasto je njemu uopste potrebno obezbedjenje. Ili mi je ioak jasno jer 600 kg heroina iz sefa Komercijalne banke, rusenje zgrade u Silerovoj, ubistvo Dusana Spasojevica i Mileta Lukovica fingirano u Meljaku a prethodno odradjeno na drugom mestu, privatizacija Fidelinke, UTP MADERA u Beogradu i dugi niz kriminalnih radnji aki i NJEGOVE RUKE KRVAVE DO LAKATA po njegovom sopstvenom priznanju OČIGLEDAN SU RAZLOG ZA BRIGU. Njegov uticaj je minoran da bi ga bilo ko napao zbog politike koju zastupa, razlog moze biti samo jedan a to je KRIMINAL. A jos uvek je na slobodi iako je ojadio i zavio u crno mnoge a o neplacenom porezu da ne govorim. I PRIDE SE POJAVLJUJE U MEDIJIMA I PLJUJE PO DRZAVI NON STOP KAO I VECERAS, SEM PO LEKARIMA.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija