• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2021

22:13 >> 07:17

INFORMER SAZNAJE! VUČIĆ I BRNABIĆ DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI UN!

Politika

INFORMER SAZNAJE! VUČIĆ I BRNABIĆ DANAS NA SEDNICI SAVETA BEZBEDNOSTI UN!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić biće danas sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na sednici Saveta bezbednosti UN, saznaje Informer

Sednica Saveta bezbednosti UN će biti održana nakon izricanja presude Ratku Mladiću, sa početkom od 21 čas.

Na sednici će biti predstavljen izveštaj Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove u Hagu, glavnog tužioca Serža Bramerca i predsednika Karmela Ađijusa.

Vučić je u petak tokom obraćanja građanima ukazao na to da će na sednici rukovodstvo Republike Srbije biti kritikovano zbog nepoštovanja tog Mehanizma, zbog nepostupanja po obavezujućem nalogu za izručenje doskorašnjih narodnih poslanika SRS Vjerice Radete i Petra Jojića.

- Kako je to podešeno prosudite sami. Reći će vam neko da je redovna sednica Saveta bezbednosti i jeste, ali da li je slučajno ili ne zaljučite sami - naveo je tada Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srba

pre 2 godine

Neka postavi pitanje kako je moguce da se drzave koje se navodno bore protiv terorizma, posebno Amerika, ukljucuju u saradnju sa zvanicno proglasenom teroristickom organizacijom OVK cije se vodje oslobadjaju u haskom sudu i ne izrucuju po poternicama, a zahteva se izrucenje srba koji nisu pocinili nikakav zlocin. Svaka zemlja koja podrzava i saradjuje sa ovom zvanicno proglasenom teroristickom organizacijom je i sama teroristicka i aktivno ucestvuje u terorizmu.

Ava

pre 2 godine

Posle presude Ratku Mladiću videćemo šta će biti tema na sednici SB UN kome će prisustvovati Aleksandar Vučić i Ana Brnabić .

Sax

pre 2 godine

Posle presude Ratku Mladiću videćemo šta će biti tema na sednici SB UN kojoj će prisustvovati Aleksandar Vučić i Ana Brnabić .

Mika

pre 2 godine

Znamo da će Srbija je objasnila mnogo puta zašto to nije uradila izvestilac krivičnog suda iz Haga hteti da kritikuje Srbiju zbog neizručenja dva člana Radikala zbog nepoštovanja suda.

Merima

pre 2 godine

Nema sumnje da će izlaganje predsednika na sutrašnjoj sednici Saveta bezbednosti biti istorijsko i da će svaki građanin biti ponosan.

Peki

pre 2 godine

Posle izricanja presede Ratku Mladičžću u Hagu predsednik Vučić i premijerka Brnabić će prisustvovati sednici na kojoj će se obratiti tužilac haškog tribunala i tražiti da se isporuče dva člana radikala zbog nepoštovanja suda.To je za Srbiju neprihvatljivo!

Tasa

pre 2 godine

Sutra nas očekuje vrlo važan sastanak i sa ga nestrpljenjem iščekujem.

Tea

pre 2 godine

Vučiću je ukazana velika čast da gostuje na sastanku saveta bezbednosti UN. To je dokaz da je Vučić kao lider veoma poštovan.

Dragan

pre 2 godine

Predosećam da će ova Sednica Saveta bezbednosti UN-a biti veoma teška i stresna za Srbiju, tako da jedva čekam da prođe i vidim kako ćemo i mi da prođemo.

Ale

pre 2 godine

Siguran sam da će Vučić predstaviti Srbiju i srpki narod pred UN u najboljem mogućem svetlu.

Sanja

pre 2 godine

Velika je čast za Srbiju da prisustvuje sednici Saveta bezbednosti.

Tanja

pre 2 godine

Lepo je to sto ce sednici saveta bezbednosti UN prisustvovati i predsednik Vucic .

Dina

pre 2 godine

Ово је пре свега јако добро за нашу државу и верујем да ће Вучић да одржи јако добар говор.

Maja

pre 2 godine

U ovim teškim vremenima za našu zemlju veoma je bitno što će predsednik da prisustvuje sednici SB UN

Laza

pre 2 godine

Ova sednica će proći u najboljem mogućem redu jer verujem 7 Vučića i njegove sposobnosti.

Nikola

pre 2 godine

Ukazana je čast, ne samo Vučiću, već i čitavoj Srbiju, da prisustvuje sednici. Verujem da će proći sve u najboljem mogućem redu.

Neca

pre 2 godine

Na ovoj sednici, kao i svakoj, Vučić će govoriti iskreno, bez premca će braniti interese svog naroda.

Vlajko77

pre 2 godine

Veceras nas predsednik branice interese svog naroda ! Zivela Srbija !

MILE

pre 2 godine

To je đubrad iz NATO -a lobirala da može i virtuelno kako bi čuli Vučićevo mišljenje o presudi Mladiću .Koliko su perfidni i pokvareni

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17