• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2021

11:43

PO KO ZNA KOJI PUT SAM DOSAĐIVAO DOMAĆINIMA U VRANJU! UZ DIVNU PITU OD KOPRIVE PROBALI SMO I BARIKIRANI ŠARDONE, BELI SOVINJON I TAMNJANIKU!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

PO KO ZNA KOJI PUT SAM DOSAĐIVAO DOMAĆINIMA U VRANJU! UZ DIVNU PITU OD KOPRIVE PROBALI SMO I BARIKIRANI ŠARDONE, BELI SOVINJON I TAMNJANIKU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je sliku iz vinarije Aleksić u Vranju u koju je svratio pre odlazska u manastir Prohor Pčinjski

- Na putu do manastira Prohor Pčinjski, po ko zna koji put sam posetio fantastičnu vinariju Aleksić u Vranju i dosađivao našim domaćinima. Onako uzgred, uz divnu pitu od koprive probali smo i mladi barikirani šardone, beli sovinjon i tamjaniku. Čestitam porodici Aleksić na svemu što su do sada uradili i želim im uspeh u budućnosti - napisao je predsednik na Instagramu. 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanoj akademiji povodom obeležavanja 950 godina manastira Svetog Prohora Pčinjskog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dikosava

pre 2 godine

Заиста је лепо дочекан и почашћен председник наше државе.

Rea

pre 2 godine

Svaka čast porodici Aleksić koja se trudi i istrajava u svom poslu. Vučić poštuje takve ljude, jer je i sam takav u svom poslu.

Stasa

pre 2 godine

Vučić je svuda rado viđen gost, a ova fotografija sve govori.

Dada

pre 2 godine

Vučić poštuje kvalitet i ljude koji su predani svom poslu. Njegova poseta vinariji je dokaz tome.

Tea

pre 2 godine

Nedelja je dan za uživanje, a Vučić, kao veliki poštovalac i ljubitelj vina, svratio je da okusi najbolje vino u Srbiji, koje pravi porodica Aleksić. Lepo ih je videti ponovo zajedno.

Nevena

pre 2 godine

Naša prelepa Srbija zaista ima čime da se pohvali!

Vesna3112

pre 2 godine

Vucic postuje svakog ko se trudi i, marljivo radi, jer je i on sam po sebi takav

Vesna3112

pre 2 godine

Mislim da nema mesta u Srbiji gde Vucic nije postovanni uvazen

Vesna3112

pre 2 godine

Vucic je svugde dobrodosao i , nema tog mesta u Srbiji kojeg ga ne bi primio sirom rasirenih ruku

MILE

pre 2 godine

Kako da se poseti Vinarija a da se ne degustira vino ,to je normalna stvar

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija