• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2021

21:26

/FOTO/ NASTAVLJA SE PRLJAVA KAMPANJA PROTIV VUČIĆEVE PORODICE! Đilas naredio medijima: Proterajte Andreja iz Srbije

Politika

/FOTO/ NASTAVLJA SE PRLJAVA KAMPANJA PROTIV VUČIĆEVE PORODICE! Đilas naredio medijima: Proterajte Andreja iz Srbije

Podeli vest

Hitlerovska propaganda u režiji Dragana Đilasa nastavljena je, ovoga puta preko niskotiražnog dnevnog lista "Danas"

Đilasovski mediji počeli su strahovitu kampanju koja za cilj ima da zgazi i uništi porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovoga puta na meti napada je predsednikov brat Andrej Vučić.

Đilas je naredio svim medijima da "razapnu" Andreja kako bi ga proterali iz Srbije. 

Foto: Danas

Niskotiražn list "Danas" na naslovnoj strani u sutrašnjem broju ima ves sa naslovom "Andrej Vučić imao zadatak da opominje i disciplinuje".

Smeta im što je Andrej boravio u Novom Sadu i što se fotografisao sa članovima stranke na dan izbora, pa bi da mu zabrane da posećuje gradove u Srbiji kako bi ga proterali iz zemlje. 

Njihova braća sigurno ne bi išla po mesnim zajednicama i razgovarala sa ljudima, zato je njima to čudno. Oni se gade naroda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 2 godine

Kada više ne mogu da napadaju predsednika, onda krenu na njegovog sina! Zanemaruju svoje lopovluke, bahatost, pa to prepisuju da i Andrej radi. Vidno je kako se Andrej ponasa i da svoj novac posteno zaradjuje i kada god moze dolazi kako bi pomogao u odborima organizacije za svoju drzavu

Jela

pre 2 godine

Ne znaju više čime da se služe, na sve načine pokušavaju da diskredituju te ljude

Petar

pre 2 godine

Niko ne zaslužuje da se vređa bilo čija porodica.

Aleksandar

pre 2 godine

Kakav tekst! " Hitlerovski", "da ga proteraju iz zemlje", " da se ugrozi" itd itd itd......Sve sto vi govna radite,na celu sa vrhovnim psihopatom, samo prebacize u trece lice. Zelim Vam da opipate dugogodisnju robiju, kada za ro dodje vreme!!!

ratko

pre 2 godine

daj vise isterajte te petokolonase iz zemlje i uzeti im Srpski pasos pa nek idu u tri lepe kod svojih nalogodavaca idiota

Merima

pre 2 godine

Đilasu je potpuno jasno da ga narod već odavno poslao na političko smetlište pa sada pokušava da preko svojih medija napadima na porodicu Vučić pridobije bar neki jadan i bedan politički poen.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija