• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2021

13:28

ĐORĐEVIĆ: ĐILAS JE SVOJ ČUVENI „INŽENJERSKI MOZAK“ POZAJMIO MARINIKI TEPIĆ

Politika

ĐORĐEVIĆ: ĐILAS JE SVOJ ČUVENI „INŽENJERSKI MOZAK“ POZAJMIO MARINIKI TEPIĆ

Podeli vest

​Izgleda da je tajkun ovdašnji i političar u pokušaju, Dragan Đilas, svoje čuveni „inženjerski mozak“ na neko vreme pozajmio ili, možda, za skromnu nadoknadu (poznato je da njega jedino novac, po mogućstvu tuđi, a najpre i najradije državni, budžetski, interesuje) iznajmio svojoj (sa)radnici, Mariniki Tepić, te je imenovana, u napadu još jedne svoje somnabulne fantazmagorije počela da trabunja koještarije, pominjući nekakvu lustraciju i lustriranje, naravno izmišljajući i lažući, po običaju, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke, Zoran Đorđević. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

 

"​Sav taj verbalni galimatijas tobožnjih „principijelnih stavova“ brže-bolje  je prenela ona septička jama od Đilasovog portala, potvrđujući po ko zna koji put svoju programsku politiku i geslo –  mrzimo Vučića, u nadi da će konfabulacije histerične i patološkom mržnjom opsednute žene moći da doprinesu tome da „ugled i uticaj“ njihove nazovi opozicione političke stranke kod građana Srbije značajno poraste – i umesto čitavih 0,01% dostigne 0,02%, što bi, prema računskim radnjama (od kojih je najvažnija prisvajanje tuđeg novca) tako milim njenom poslodavcu, trebalo da predstavlja izuzetan politički pomak.

​Čuvena politička ptica-selica, Marinika Tepić, „moralna, časna i čestita“, smislila je „genijalno“ rešenje za političku opstipaciju u kojoj se nalazi i njena najnovija stranka (šesta po redu, ako neku od onih u kojima je bivala nisam zaboravio), koje glasi: Zabraniti Aleksandru Vučiću da se bavi politikom, zabraniti mu da se bori za Srbiju, zabraniti mu da postiže uspehe, zabraniti mu da vraća nadu u budućnost Srbiji i njenim građanima.

U protivnom, čak i ako se sva ta družina zgubidana i zamlata koja sebe naziva nekakvom opozicijom udruži i ikada odvaži da na neke izbore uopšte izađe – znaju da im „maestralnih“ 0,nešto%  ne gine, jer građani Srbije dobro pamte njihovo vreme, vreme bivšeg režima, vreme pljačke, ponižavanja i rastakanja Srbije, u čemu je njen trenutni poslodavac, Dragan Đilas, prednjačio – o čemu „moralna čistunica“, Tepić ne progovara, niti predlaže da se upravo takvo i toliko štetočinstvo lustrira.

Ali, kako naš narod kaže – ko o čemu, baba o uštipcima – ili, da budem još precizniji i citiram i onu drugu narodnu poslovicu, možda simboličkom porukom primereniju konkretnom slučaju: Lopov u kletvu, a..."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17