• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

16.06.2021

18:21

OVO SRBI NE SMEJU DA PRIHVATE NI PO KOJU CENU! Paklene namere "vašingtonske močvare", ako im to prođe u pitanju su i Srpska i KiM, ali i Srbija!

Politika

OVO SRBI NE SMEJU DA PRIHVATE NI PO KOJU CENU! Paklene namere "vašingtonske močvare", ako im to prođe u pitanju su i Srpska i KiM, ali i Srbija!

Podeli vest

Nametanje mitske cifre od osam hiljada u Srebrenici Srbi ne smeju da prihvate, smatra istoričar i publicista prof. dr Srđa Trifković

- Fascinantno je što niko neće negirati težnju Nemaca da pobiju što više Jevreja, ali je ta cifra od šest miliona dobila sanktifikovani status koji više nije podložan kritičkoj analizi. Oni su u tom pogledu uspeli, a nametanje mitske cifre od osam hiljada u Srebrenici Srbi ne smeju da prihvate. To je istorijska neistina, onda bi etiketa genocidnosti bila korištena za uništenje Republike Srpske, što bi na agendi „vašingtonske močvare" bilo čak ispred priznanja tzv. Kosova od strane Srbije - rekao je Srđa Trifković.

PLAŠILA SE OSVETE ŠIPTARSKOG KASAPINA?! Karla del Ponte priznala: Iz Amerike su mi poručili - BUDI OPREZNA SA HARADINAJEM!

Profesor kaže da je očekivano da će do kraja veka doći do sukoba Amerike i Kine.

- Kroz istoriju je dokazano da neminovno dolazi do egzistencijalnog sukoba između da sile u usponu i sile koja želi da sačuva status kvo. U tom smislu za Srbe je bitno da ne prihvate priču da je bilo šta gotovo da je bilo kakva odluka doneta sa one strane okeana uklesana u kamenu i nepromenjiva i da je otpor uzaludan da je neophodno ozbiljno razmišljati o demografskom oporavku. Ako se nastavi ovaj tempo osipanja stanovništva - nerađanjem, iseljavanjem, abortusom - Srbija neće više imati ni jedan problem do kraja veka, jer će Srbi postati manjina u sopstvenoj zemlji. To je problem koji može da se rešava kroz moralni preporod, a ne samo kroz ekonomski razvoj. Najniži natalitet imaju najrazvijenije zemlje. Mora da se poštuje i neguje porodica, tradicija, vera - rekao je na kraju emisije "Lice nacije" na RTV Pančevo prof. dr Srđa Trifković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Ja verujem da nisu, vec je poenta da ne bi trebalo bez dokaza negirati takve stvarikada su drugi u pitanju.

Norvezanin

pre 2 godine

Mnogi sa spomenika zivi i zdravi odavno u Norveskoj i Svedskoj!!!Zato treba sve fino ispitati!!

Saradžogla

pre 2 godine

Американци су поубијали ДВА МИЛИОНА ВИЈЕТНАМАЦА! 2 000 000 ... А тамо су им погинули скоро 60 хиљада војника!60 хиљада непотребних погинулих амера и ПОБЕЂЕНИ СУ!Најурени! И НИКО ОД АМЕРА НИЈЕ ПОЗВАН НА ОДГОВОРНОСТ. ПС.Због лоших бомбардовања и лоших топничких канонада знате ли колико су се амери међусобно убијали? Податак је невероватан!

ŠTA REĆI?! ALBANCI OTKRILI PLAN FRANCUSKE I NEMAČKE ZA  KIM?! NOVI "NON-PEJPER" NA STOLU, evo šta Berlin i Pariz navodno nude Srbiji!
Politika

ŠTA REĆI?! ALBANCI OTKRILI PLAN FRANCUSKE I NEMAČKE ZA KIM?! NOVI "NON-PEJPER" NA STOLU, evo šta Berlin i Pariz navodno nude Srbiji!

Prvi sastanak kosovskog premijera Aljbina Kurtija i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića biće održan sledećeg meseca (juna) u francuskoj prestonici - Parizu. "Albanian post" je navodno došao u posed dokumenta pod naslovom „non-pejper" koji precizira ne samo vreme sastanka, već i teme razgovora i ciljeve ove nove runde razgovora, koja je zamišljena kao završna runda i očekuje se da će biti završena pre februara 2022.

23.05.2021

20:07

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17