• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2021

23:12

KRIVOKAPIĆU I SVIMA KOJI SU GLASALI ZA SRAMNU REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI ZABRANITI DA UĐU U SRBIJU! Šešelj oštro osudio postupak vlasti u Crnoj Gori

Politika

KRIVOKAPIĆU I SVIMA KOJI SU GLASALI ZA SRAMNU REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI ZABRANITI DA UĐU U SRBIJU! Šešelj oštro osudio postupak vlasti u Crnoj Gori

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj komentarišući za Informer.rs izglasavanje sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Crne Gore istakao je da svima koji su bili za to treba zabraniti ulaz u Srbiju

- Smatram da koliko sutra treba da se zakaže sednica Vlade Srbije i da se svim poslanicima crnogorskog parlamenta koji su glasali za ovu sramnu rezoluciju zabrani ulazak u Srbiju! Takođe, da se ulaz zabrani i Zdravku Krivokapić. Meni je u Hrvatsku zabranjen ulaz 20 godina, e isto tako i mi treba da postupimo. Ako smo dužni da se raspravljamo sa velikim silama, nismo dužni da se raspravljamo sa govnima iz crnogorskog parlamenta - rekao nam je Šešelj.

Podsetimo, u skupštini Crne Gore večeras je izglasana Rezolucija o genocidu u Srebrenici.

Rezolicija je usvojena sa 55 glasova za, protiv je bilo 19 poslanika, a uzdržanih 7.

Sramna odluka crnogorskih vlasti odjeknula je regionom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dera

pre 2 godine

Kao ljudi NULA , a kao politicari jos gore , sve sam lopov i alkoholicar .

Ljubiša

pre 2 godine

Sad sve iz Beograda vratiti u Milu im i Goru im, pa neka se tamo školuju kod Mila, a ako im nešto nije jasno, nek rasprave sa njim, a ovde da se leče kao i svi stranci... Goveda.

Stojan

pre 2 godine

Svakako da bi trebalo da se svima koji su glasali za tu rezoluciju zabrani ulazak u Srbiju. Zaista je toga pljuvanja po Srbiji i Srbima previse. Ako hoce da se uvlace u zadnjice zapadnjaka neka nadju nesto drugo a ne na stetu Srba i preko lazi.

Tesla

pre 2 godine

Apsolutno se slažem sa stavom i predlogom da im se zabrani ulaz u Srbiju za sva vremena!

Milan63

pre 2 godine

Ako Srbija oćuti na ovu tešku uvredu Krivokapića i njegovih saboraca u crnogorskom parlamentu, onda nismo ništa bolji od njih. Verujem da se to ipak neće desiti, da treba reagovati oštro i prekinuti diplomatske odnose sa Crnom Gorom. Ako moramo da trpimo ponašanje zapadnih sila i njihovu licemernu politiku, ne moramo i ponižavanje od strane crnogorskih jajara.

Jovan

pre 2 godine

Nakon prevare Patrijarha i nepotšisivanja ugovora, Krivokapić je sam sebe otpisao. Sam sebi je on zabranio ulazak, nigde nije dobrodošao.

milankukic

pre 2 godine

bravo vojvoda podržavam njegov predlog u potpunosti

Miki

pre 2 godine

Podrska za Seseljev predlog.jednom se mora poceti.Ta dvolicna bagra mora snositi odgovornost i posledice za svoju mrznju.A ti Ivanovici srbomrzci isto moraju da dobiju ono sto zasluzuju.Niko ne sme tamo na more.

Zvonko

pre 2 godine

Sta reci a ne zaplakati isti narod a gazis po njemu...pola Srbije je iz Crne Gore i mi svi gledamo u njih kao u isti svoj srpski narod a oni nas ponizavaju.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17