• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

25.06.2021

19:01

DEO OPOZICIJE IZVODI "CIRKUS", ALI OVO JE OZBILJAN INCIDENT! Brnabić: Jeremić je došao sa pajtosima da linčuje Vučića, ALI DOBIĆE ADEKVATAN ODGOVOR OD PREDSEDNIKA VEĆ SUTRA!

Printscreen You Tube/TWIN Global - The World Innovation Network

Politika

DEO OPOZICIJE IZVODI "CIRKUS", ALI OVO JE OZBILJAN INCIDENT! Brnabić: Jeremić je došao sa pajtosima da linčuje Vučića, ALI DOBIĆE ADEKVATAN ODGOVOR OD PREDSEDNIKA VEĆ SUTRA!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je kao ozbiljan incident današnji dolazak predstavnika Narodne stranke na čelu sa Vukom Jeremićem na radno mesto Aleksandra Vučića u nameri, kako je rekla, da ga linčuju, jer sigurno nisu došli sa njim da razgovaraju

Ona je u uključenju za TV Prva rekla da se najpre nasmejala na "cirkus" koji izvodi taj deo opizicije, a kada se ostavi šala po strani, kaže da je to bio ozbiljan incident, poziv na linč koji su danas došli da sprovedu predstavnici Narodne stranke i stvar kojoj se nekako mora stati na put.

Ona je ocenila da jedan deo opozicije grupisan oko Jeremića i Dragana Ðilasa i njihovih političkih istomišljenika konstantno pokazuje ogromnu agresivnost, obećava revanšizam, preti ljudima na najprizemnije i najstrašnije načine, vređaju i obećavaju da će praktično linčoviti sve zajedno sa građanima koji podržavaju SNS i Vučića.

CIRKUS! OVI SU POBEDILI I MARINIKU! Brnabić objasnila: Stao Vlada, pa Bora na Vladu, Miki na Boru, Vuk na Mikija, pa stiže oči u oči sa Vučićem...

- Onda se danas desila neverovatna stvar, a to je da je Jeremić sa svojim pajtosima došao ispred Predsedništva, na radno mesto predsednika Republike, da ga linčuje, to su i najavili. Došli su valjda fizički da se sa njim obračunaju - kaže Brnabić.

Navela je da je i sam Jeremić priznao da je Vučić njima rekao da je sišao sam, da nema obezbeđenje, da ga tuku i da se obračunaju sa njim, ali samo da ne prete ostalim građanima i članovima stranke.

Brnabić kaže da je Jeremić rekao da sa Vučićem neće da razgovara ni o čemu, pa čak ni o izbornim uslovima.

- Oni žele da pričaju sa evropskim predstavnicima o izbornim uslovima, ne žele sa predsednikom Srbije. Nisu otišli danas tamo da razgovaraju - rekla je Brnabić.

Sigurna je, kaže, da će njima Vučić dati adekvatan odgovor i to već sutra.

- Taj odgovor će biti onakav kakav najbolje zna da da, a to je otvaranje novih radnih mesta i fabrike u Rudnoj glavi, dodelom stipendija najtelentovanijim mladim ljudima, otvaranjem atletskih stadiona - navela je premijerka.

Veruje i da će građani dati svoj odgovor ovakvoj politici bahatosti, agresivnosti, mržnje, revanšizma pretnji i uvreda tog dela opozicije za koju kaže da, osim toga, nema plan i program.

Brnabić je rekla da je od danas u trodnevnoj poseti Nišavskom okrugu, a da ju je vest o dešavanjima u Predsedništvu Srbije zatekla na putu ka opštini Ražanj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatan

pre 2 godine

Koga vi lazete, zar stvarno mislite da je narod toliko glup? Neka neka, revansiracemo vam se brze nego sto mislite...

Rade R

pre 2 godine

Kome vuk jeremić, ona pičkica, da preti ličnom i batinama?! Smešan je! Za njega ne trebaju čak ni dva šamara, i jedan bi bio previše!

sns

pre 2 godine

Ovo Vuk nije izjavio. Postoji snimak od 30ak minuta i Vukova izjava. i nigde to ne kaže. Ali, kaže da je predsednik bio agresivan, nekulturan, sa četiri pripadnika obezbeđenja i da predsednik neće da izađe na tv duel sa predstavnicima opozicije. Ipak, nije lepo lagati!!!

Ilija Matejic

pre 2 godine

Svaka čast predsedniku što je imao petlju da sam stane ispred njih i što je ostao uzdržan da mu ne raspali šamar.

Čiča Avalski

pre 2 godine

CIRKUS je da si ti kao osoba bilo šta u bilo kojoj zemlji !!! Znači - ne bi ti dao da mi čuvaš seno, kako se to kaže na selu !!!

Jovana

pre 2 godine

Ovo što je urađeno od dela opozicije je bruka i sramota!

Koja

pre 2 godine

Ma da nijer bilo onog psovanja od strabe Vucica i pretnji jos bi dobro proso, ovako Vucic se debelo osramotio, nista ga ne pere a bome ni ove odbrane Orlica, brnabicke i ostalih nikakvih koristi, samo ga vise ukopavaju....bolje je bilo na "ignore" i sve bi se zavrsilo tiho, ovako ovi samo prave da srvar izgleda losija za Vucica

nedeljko

pre 2 godine

Otvaranjem fabrika i razvojem Srbije, Vucic je svima zapusio usta i pokazao da mogu samo da prave scene i cirkus, kao ovo danas sa sto je izveo Jeremic, komedija.

Lazni Bot

pre 2 godine

Steta za komentare sto brisete bili odlicni ovaj sto dodje u trecu smenu sve izbrise ovaj u drugoj smeni sve pusti i realne i botovske.

Posmatrac

pre 2 godine

Jedna mala pudlica sa dna mora, sa svojim drugarima, udarila na Vučinu, eto to je danas svaki stanovnik Srbije mogao da vidi. Rastrgao bi ih Vučić da nisu istrčali napolje glavom bez obzira.

Vesna3112

pre 2 godine

Niko ne moze Jeremica da ponizi koliko on moze sam sebe.

Vesna3112

pre 2 godine

Vučić im je još jednom pokazao gde im je mesto i koiko su jadni i smešni. Dela govore, za vreme Vučića više se gradi i radi nego ikada.

Vesna3112

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da neko moze da dozvoli sebi ovakvo ponasanje. Opoziciju narod ne zeli sto pre to shvate bice bolje za njih.

Sofija

pre 2 godine

Путујући циркус који само осрмотио

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija