• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

30.06.2021

11:36

BIVŠI SRBIN NA HRVATSKOJ RTL ispričao OGAVAN VIC o Vučiću i Brnabić... Sramno, ovako nešto se na našim medijima ne može čuti! Video

pritnscreen

Politika

BIVŠI SRBIN NA HRVATSKOJ RTL ispričao OGAVAN VIC o Vučiću i Brnabić... Sramno, ovako nešto se na našim medijima ne može čuti! Video

Podeli vest

Zoran Šprajc, voditelj hrvatske televizije RTL, koja je u nemačkom vlasništvu, odjavio je sinoćnju emisiju "RTL Direkt" odvratnim napadom na predsednika i premijerku Srbije, Aleksandra Vučića i Anu Brnabić

– Za kraj, da budemo potpuno politički nekorektni, jedan vic – rekao je Šprajc i nastavio:

– Znate li što rade dva geja? Vode ljubav. Znate li što rade dvije lezbe? Isto, vode ljubav. A što rade gej i lezba? Vode Srbiju!

Iza ove bljuvotine usledio je kadar hrvatskog predsednika Zorana Milanovića kako se smeje.

Foto: pritnscreen

Ovaj homofobični vic samo je nastavak kampanje koju veće mesecima vode hrvatski mediji protiv Srbije i predsednika Vučića, a koja je započeta krajem prošle godine, uz uložen ogroman novac i, takođe, angažman nemačkih medija.

Ovaj put u napadu na Srbiju i Vučića primenjen je homofobični recept medija pod kontrolom Dragana Đilasa, koji ne propuštaju priliku da plasiraju uvredu na račun predsednika Srbije "Vučiću, pederu".

Inače, voditelj Zoran Šprajc nekad se prezivao Jovanović, ali je, postidevši se srpskih korena, promenio prezime u majčino – Šprajc.

Važno je napomenuti da ovakve ogavne uvrede na račun Hrvatske i njenih državnika nikad nisu mogle da se nađu u srpskim medijima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Pored svega izgovorenog,shvatamo da Srbija očigledno svima smeta.Oni nikada od nas ne bi čuli bilo šta uvredljivo niti bi smo mi to dozvolili

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Dobro ali sta nije tacno sto je rekao,Brnabicka je 100% a Vucic sam sebe tako zove,svaki put to kaze i sta je sad problem.

Mira

pre 2 godine

Da li su takvi ili nisu to je njihov lični problem. Pitaj se samo ko si ti kada podržavaš ustaškog voditelja. Ako ti ovde ne valja idi tamo pa da vidiš kako će da prodješ.

Goran

pre 2 godine

Danas cu napisati jedno fino pismo nemackom rtl-u pa da ih pitam dali ove ustase na hrvatskom rtl-u sprovode uredjacku politiku rtl-a nemacke i dali ce to ostati nekaznjeno. Na zapadu sve cine da zastite lgbt populaciju a s nama misle tako postupati. Hrvatska je jedna zlocinacka tvorevina koja zivi u proslosti.

Jana

pre 2 godine

Ово је јако ружно и велика је провокација.

Jug

pre 2 godine

Kako loš smisao za humor! I Hrvati to neće osuditi! Sramota za jednog novinara.

Sonjica

pre 2 godine

Kakav ološ! Sigurna sam da ne govori u ime svih Hrvata. Ali na loš način predstavlja svoju zemlju. Sramota velika gospodine

Milica

pre 2 godine

Hrvatska ljubomorna je na Srbiju ,Srbija je znatno napredovala na svim poljima zahvaljujuci politici koju vodi predsednik Vucic.

Rasa

pre 2 godine

Srbija mora da cuti i da trpi sva ponizenja tako ispada .Niko nije kriv niko se ne kaznajva zbog uvreda koje su upucene.

Milan

pre 2 godine

Простак, умислио да је духовит!

Milan63

pre 2 godine

Jadnik. Jedino što mu je ostalo je da priča viceve. Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Upekis vicevima, Srbija napreduje, a Hrvatska je tamo gde je, sa sve Milanovićen.

Ema

pre 2 godine

Nista se bolje od njega nije ni očekivalo,sramota

Dragan

pre 2 godine

A da li znate ko vodi emisiju "Direkt" na RTL-u ? BUDALA.

Vlada

pre 2 godine

Nista se bolje od njega nije ni očekivalo,imao svoje politicara pa nek o njima priča ogavne viceve

RakiRuki54

pre 2 godine

Па види, човек је узео презиме Шпрајц...што у нашем језику значи: дирек, подупирачд...тако да ништа није случајно...човек је дакле шпрајц.

Vesna

pre 2 godine

Niti je takvom tekstu mesto na televiziji a niti je jednom priprostom i nevaspitanom "coveku" mesto na voditeljskoj stolici televizije sa nacionalnom frekvencijom. Jadni su svi oni. Nadmecu se u mrznji prema srpskom narodu, to im je nacionalna strategija, mrznja! Tom narodu, cast izuzecima, nesto gadno fali u glavi i kolektivnoj svesti. Oni su optereceni tom mrznjom decenijama i vise. A dokle ce jos tako?! Dok ih ims valjda jer ne mogu da se pomire da smo od njih bolji u svemu! Mogu samo da nisko udaraju jer pameti da se okrenu sebi, napretku, oni nemaju. Opet, cast izuzecima jer ima dobrih ljudi u Hrvatskoj koji takodje osudjuju ovog posrnulog Hrvata.

Vid

pre 2 godine

Dobro je poznato da nema goreg , odvratnijeg i brutalnijeg čoveka od PREOBRAĆENOG srbina. Prisetite se II svetskog rata.

Lena

pre 2 godine

Dok se Srbija dize u usponu, Hrvati jedva cekaju neku ogavnost.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!
Hronika

Završena obdukcija roditelja koji su ubili decu pa skočili u smrt! Evo koje supstance su pronađene u krvi Lava i Martine!

U telima Lava P.S. (25) i njegove dve godine mlađe supruge Martine P.S. pronađeno je da su imali alkohola u organizmu. Iz zapisnika o hemijsko-toksikološkim analizama uzoraka koji su uzeti od njih dvoje, proizilazi da je kod oboje, pored alkohola, u organizmu pronađeno i prisustvo lekova protiv bolova, povišene telesne temperature i kašlja, kao i njihovih metavolita.

18.04.2024

09:20

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija