• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2021

14:06

POVEROVATI U LAŽI OSMANIJEVE JE ISTO KAO DA ŠIPTARIMA KOJI SU PALILI MANASTIRE POVERUJETE DA SU BORCI ZA HRIŠĆANE!

Politika

POVEROVATI U LAŽI OSMANIJEVE JE ISTO KAO DA ŠIPTARIMA KOJI SU PALILI MANASTIRE POVERUJETE DA SU BORCI ZA HRIŠĆANE!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da, dok predsednik Aleksandar Vučić vodi Srbiju, ona neće biti na kolenima kako bi želela predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani

 

On je tako reagovao na izjavu Osmanijeve, koja je za nemački "Špigl" rekla da očekuje od Srbije da padne na kolena, kao i da su Srbi počinili navodni genocid na Kosovu i Metohiji, prenose "Večernje novosti".

Prema Vulinovim rečima, ni sva nakolnost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije bila dovoljna da se sasvim zaborave svi zločini "šiptarskih terorista".


"Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred "žutom kućom" i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK", rekao je Vulin.

Dodaje da poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da kosovskim Albancima koji su palili manastire "poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti", istakao je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Odakle ovaj zna sta se desavalo kada je bio ubtoploj sobi dok su njegovi vrsnjaci ratovali?

Realno

pre 2 godine

Jedva cekam da vidim ove likove u Hagu, zivim za taj dan Pravde! Ne mogu Seselj/Milosevic/Mira/ostali biti zlocinci, a svi njihovi najblizi saradnici nevini, zar ne? Vreme za odlazak u Haski sud istice... tik - tak/tok, Druze!

Milan63

pre 2 godine

Pa, druže, jadan ti je komentar. I nerealan. Pošto si, verovatno, vehabija ili tu negde iz kruga dvojke, jedino u Srbima vidiš problem. Hoće to kada mržnja udari u glavu. Samo nastavi da lupetaš i nemoj slučajno nešto da promeniš, živ mi ti!

XY

pre 2 godine

Neverovatno koliko prostora i slobode poklanjate jednom umnobolnom kretenu.Da,kretenu.Jer zamislite da jedna osoba moze na tako primitivan nacin komentarise neciju fizionomiju,pa to je dno ljudskosti. Zasto nebi komentarisali tvoje umnobolne komentare i sva ta primitivna vredjenja koja se cuju od ovog DEZERTERA I SVERCERA DEVIZA.Ako mislite da je ovo pravi put ka pomirenju,onda se varate,a ja licno nebi se ni zamarao sa nekim pomirenjem sa ovakvim CETNICIMA kao sto je ovaj ludak primitivni.Cast srbima,ali ovaj nije jedan od vas,ovaj je izrod srpskog naroda.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija