• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2021

17:36

INFORMER SAZNAJE! LAŽNA DRŽAVA KOSOVO PO RECEPTU IZ CRNE GORE SUTRA USVAJA REZOLUCIJU O "GENOCIDU" U SREBRENICI!

Politika

INFORMER SAZNAJE! LAŽNA DRŽAVA KOSOVO PO RECEPTU IZ CRNE GORE SUTRA USVAJA REZOLUCIJU O "GENOCIDU" U SREBRENICI!

Podeli vest

Skupština lažne države Kosovo sutra će usvojiti Rezoluciju o "genocidu" u Srebrenici, saznaje Informer

Rezoluciju, čiji će tekst biti bukvalno isti onom koji je nedavno usvojila i Skupština Crne Gore, sutra bi trebalo da usvoje poslanici Skupštine tzv. Kosova. 

Prema našim saznanjima poslanici Srpske liste sutra će demonstrativno napustiti sednicu Parlamenta u Prištini u znak protesta.

Kako takođe sazanjemo, ovim činom obistiniće se strepnje da će pritisak na Srbijiu i predsednika Aleksandra Vučića biti sve jači, a Rezoluciju o "genocidu" u Srebrenici, kako se očekuje uskoro bi trebalo da usvoje i Parlamenti Severne Makedonije i Hrvatske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rasho

pre 2 godine

koga briga sta oni priznaju kad oni sami nisu priznati nigdje jos malo i sve ce se to okrenuti!!!

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Pa zovi Vucica da posalje policiju tamo i spreci to sta šištiš tu kao pekinezer.

Realno

pre 2 godine

Hvala SPS, SDS, JUL, SRS ("SNS") i svim satelitima db sto su nas osramotili vo vjek vjeka. Daj Boze da u Hagu zavrse svi odgovorni iz ondasnje/danasnje vlasti od ovog bednog poltrona Vulina, pre Koferceta, Tome do Vucica. Uz njih i svi "novinari", koji su promovisali genocid, i svi "priverdnici" koji su se obogatili sa krvavim novcem, i svi iz "SPC" koji su blagosiljali krvnike...

Milan

pre 2 godine

A šta radi po tom pitanju da zaustavi deklaraciju naša Srpska lista kao član te nazivi Vlade Kosova? Da nisu opet na jahti sa Pecolijem?

Uf sad nam nema spasa

pre 2 godine

Hahahahahahahahahahahaha pa ovo vishe nije ni smeshno nego zalosno.pazi ti kvazi dezave i oni bi da likuju

Dragi

pre 2 godine

Grom iz vedra neba! Ko bi to očekivao? Prijateljsko Kosovo da uradi nešto protiv Srbije?! Nevjerovatno. Uskoro možemo očekivati da i druge države slijede Kosovo, kao npr: Rusija, Hrvatska, Izrael...sve prijateljske zemlje.

Milan63

pre 2 godine

Hvala Krivokapiću, Bečiću i Abazoviću na "bratskoj" pomoći u vezi Rezolucije o Srebrenici. Sada nastupaju Šiptari. Pamtićemo. I vratićemo.

Sone

pre 2 godine

Jako bitno sta ta drzava organizovanog kriminala usvaja!!!

Postar

pre 2 godine

Смрад усваја лаж и ми истину! Одмах парламент Србије 1: Геноцид учињен над Србским народом од стране НАТО-а бомбардовање суверене државе без одобрења савета безбедност уранијумом. 2: Геноцид од стране Хрватске протеривањем 500.000 Срба из усташлука од 1991 и убијањем недужне деце и цивила.3. Геноцид над Сарајевским Србима од стране муслимана , новозваних Бошњака. 4. Геноцид над Србима у Подрињу од 1991 4. Геноцид над Србима на Косову и Метохији од стране Шиптара од 1999. 5. Геноцид над Србима од1941 до 1945 од стране Хрвата, муслимана , шиптара , бугара, Немаца , Ватикана 6. Геноцид учињен од стране Аустроугарске у првом светском рату и онда побројати све јаме Србске деце . Итдитд да човек заплаче и да не поверује да жртва постаје крива!

Stojko

pre 2 godine

Pa neka Republika Srpska donese rezoluciju o genocidu nad srpskim narodom na KiM.

Srđan

pre 2 godine

Mogu samo da nas mrze Najjači ćemo biti u svakom pogledu Srbijo samo jako ! Zajedno i složno braćo Srbi !!!

Rade R

pre 2 godine

Lažna država, lažna rezolucija!!! Sve laž do laži! Smešni su, i šiptari i milogorci! I milogorci idu po svoje mišljenje u razne ambasade, a busaju se u grudi sa nekom "svojom državom"! Da nije tužno bilo bi smešno! Ali neka ih, češće se i gde ih ne svrbi! ŽIVELA SRBIJA!!!!!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

hrvati siptari slovenci Balije amerika engleska svabe ... samo tako mogu usmjeriti njihov genocid nad Srbima u neki drugi pravac u kome im se nece suditi za pocinjene zlocine . Crnogorci , kako njih objasniti osim da su tamo siptari i Milo udruzili snage

Milan63

pre 2 godine

Čitam da se ona Šiptarka Vljosa toliko obezobrazila da traži da neko iz Srbije, kao Vili Brant, klekne i zatraži nekakav oproštaj od Šiptara. Ja mislim da ona od nas može da dobije samo ono što je čuveni lik Dragče rekao u kultnoj sceni serije "Moj rođak sa sela", a što ne mogu da citiram iz pristojnosti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija