• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2021

11:14

OPOZICIJA OČEKUJE DA SE VUČIĆ I SNS SAMI POVUKU, KAKO BI ONI DOŠLI NA VLAST BEZ IZBORA! Vesić: Njihov program su pretnje, rušenje i teranje investitora!

Politika

OPOZICIJA OČEKUJE DA SE VUČIĆ I SNS SAMI POVUKU, KAKO BI ONI DOŠLI NA VLAST BEZ IZBORA! Vesić: Njihov program su pretnje, rušenje i teranje investitora!

Podeli vest

Opozicija od međustranačkog dijaloga očekuje da se usvoje takva pravila po kojima će predsednik Aleksandar Vučić i SNS sami da se povuku sa vlasti, a da oni budu dovedeni na vlast bez izbora, kaže član Predsedništva SNS Goran Vesić

On je naveo da pojedine opozicione stranke imaju neverovatne zahteve od toga da se predsedniku Vučiću zabrani da se kandiduje, preko toga da imaju svoj “Dnevnik” na RTS gde će oni partijski da uređuju vesti do toga da se zabrani rad nekim medijskim kućama.

"Njihov program su pretnje da će svima koji su protiv njih da zabrane da se bave politikom, da će da ruše puteve, trgove i spomenike i da će da oteraju strane investiture", rekao je Vesić u intervjuu za “Blic”.

Na pitanje šta bi značilo ukoliko pojedine stranke ponovo ne izađu na izbore, Vesić je rekao da stranke koje ne učestvuju na izborima propadaju.

Dodao je da lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas neće izaći ni na ove izbore, jer bi se, kako kaže, videlo da nema podršku.

Foto: Tanjug

Vesić tvrdi da je Ðilasov plan da ostale opozicione stranke drži u bojkotu, kako bi finansijski zavisile od njega.

"Tajkunski mediji su njegovi, pa može da ucenjuje druge medijskim linčom. Njemu nije važno da li opozicija postoji, već da li je on gazda", rekao je Vesić.

Na pitanje ko će mu biti najveći takmac na izborima u Beogradu, Vesić, koji je i zamenik gradonačelnika, ironično kaže da je opozicija već pobedila na tim izborima i da po kafanama naveliko dele direktorske funkcije u gradu.

"Plen su već podelili, samo im nedostaju glasovi. Tako je bilo pre gradskih izbora 2014. i 2018. godine na kojima smo ih do nogu potukli. Pošto mi gradimo, uređujemo i razvijamo Beograd naš najveći takmac na izborima biće nerad, demagogija i licemerje", rekao je Vesić.

Kako je dodao, građani će na izborima imati lak izbor između rada i nerada, razvoja i stagnacije, radnih mesta i nezaposlenosti koju opozicija nudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Želimirka

pre 2 godine

Opozicionari imaju fantazije oduvek. Oni bi do vlasti bez borbe. Smešno.

Rade R

pre 2 godine

Pa kako da oni drugačije dođu na vlast!? Bagerima i haosom!? To je već viđeno jedanput! Ne verujem da mogu opet da prevare narod! Ako im to opet nekad uspe, onda i ne zaslužujemo bolje, i treba da nas nema!

Jovana

pre 2 godine

Izbori i volja građana su merodavno sredstvo dolaska na vlast!

Baća

pre 2 godine

Nije mi jasno zašto se uopšte prihvata dijalog, i to još uz posredovanje EU, gde urušavamo naš suverenitet, da bi se izašlo u susret onima koji su vladali Srbijom skoro čitavu deceniju i devastirali sve živo čega su se dotakli, a sebi napunili džepove. Zašto se prihvata dijalog sa ljudima koji prete u srcu Srbije pobunom, nasiljem i pokušajem državnog udara? Ko su ti politički pigmeji koji žele da gurnu druge, pre svega mlade ljude, u pogibelj i zašto se to dopušta? Zar nemamo zakone i tužilaštvo da to sankcioniše? A očigledno je da to nemamo jer je na tim funkcijama, barem u jednom delu, stari kadar Demokratske stranke. Zašto se ti ljudi ne posmenjuju i izaberu drugi koji će da sprovode zakone? Neka bilo ko u, na primer, Velikoj Britaniji izgovori ono što svakodnevno govori Vuk Jeremić, verujem da bi tamo ne samo bio procesuiran, već bi mu bila trajno zabranjena politička delatnost. A ovde - ništa. Dokle više?

Kaća

pre 2 godine

Pokazali su oni svoje davno, neće narod opet povratak u prošlost. Srbija ide putem kojim je krenula, nema stajanja

deda Raša

pre 2 godine

Paaa, neka čekajuuuu. Čovek se nada i kad umire.

Iva

pre 2 godine

Opozicione partije se nadaju da SNS neće učestvovati na izborima i da će opozicija pobediti, ali će se to ostvariti samo u njihovim snovima.

Iskra

pre 2 godine

Da li je u redu, da se neko povuče sa neke pozicije , ako vidi da je uspešan'?

Ina

pre 2 godine

Taj film o takvim izbornim uslovioma opozicija nikada nece da gleda, niti ce doci na vlast bez izbora niti sa izborima.

Ivana

pre 2 godine

I da dodđe do tpga ne bi imali podršku građana.

Baki

pre 2 godine

Opozicija treba da se preseli na Mesec jer tamo nema nikoga i tamo raspišu izbore . Možda će tamo pobediti mada ni to nije sigurno !!!!!

Lola

pre 2 godine

Pa i tada građani Srbije ne bi glasali za njega.

Prvoborac

pre 2 godine

Samo je u Srbiji je politika biznis, izdaja i ništa drugo.

Prvoborac

pre 2 godine

Zato uz pomoć zapada i jurcaju da se dokopaju vlasti kako bi mogli da nastave da kradu i otimaju od naroda.

Prvoborac

pre 2 godine

Opozicija i zapad, sve su to go prevarant do prevaranta.

Iva

pre 2 godine

Pa građani Srbije tada ne bi ni izašli na izbore, ne bi sigurno glasli za njega.

Mima

pre 2 godine

Đilas nikako da shvati da ni na koji način neće imati podršku građana.

Ivana

pre 2 godine

Svi kojima je more na pravom mestu a ne žele da rade neka idu slobodno, ali su mu potrebni za rad. Vučić je taj koji je birao saradnike.

Marko

pre 2 godine

Opozicija jedino da izađe sama na izbore i tada bi izgubili.

Petar

pre 2 godine

Nema potrebe, jedini koji su dobri i veoma dobro obavljaju svoj posao, kao sto je SNS, ne treba da se povlace.

Vesna3112

pre 2 godine

Od takvih mozemo svasta ocekivati i ni malo se iznenaditi

Vesna3112

pre 2 godine

Od takvih nemoze nista da nas iznenadi, od njih nista dobro nemoze da se ocekuje

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija