• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2021

09:02

VUČIĆU, PEDERU, VUČIĆ JE BOLESTAN, VUČIĆ JE DIKTATOR! Je l' to program koji Đilasova opozicija nudi građanima Srbije?!? Foto

printscreen

Politika

VUČIĆU, PEDERU, VUČIĆ JE BOLESTAN, VUČIĆ JE DIKTATOR! Je l' to program koji Đilasova opozicija nudi građanima Srbije?!? Foto

Podeli vest

Današnja naslovna strana đilasovskog medija "Direktno" pokazuje sav politički program opozicije kojoj je ovaj medij privržen... bitno je samo što više vređati predsednika Vučića!

Jedan od dva najvažnija đilasovska portala, kao glavne vesti danas na naslovnoj strani istakao je 3 koje su otvorene uvrede na račun predsednika Srbije - Vučić diktator, Vučić peder, Vučić bolestan.

Da li je to politika koju nude građanima naše zemlje? Da li je to njihov program?

Da li mediji koji podrzavaju SNS vređaju i šire uvrede koje drugi izgovore? Ne. To je manir đilasovskih medija, jasno pokazuju ko su i šta su! 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 2 godine

TO SE MOGLO OCEKIVATI JER JE TO PORUKA VELJE NEVOLJE...BORBA ZA TRIBINU JE POCELA.

Mili

pre 2 godine

Opozicija nije ni svesna da sa vređanjem ništa ne postiže.Narod vidi sve.Zar je to program koji pružaju narodu???

Tamara

pre 2 godine

Od opozicije možemo očekivati samo najgore.

Milica Milicic

pre 2 godine

Narod bi voleo da svi krenu s pozitivnom kampanjom, sta su uradili za drzavu i sta planiraju, opozicija bi trebalo da krene tim putem vredjajuci druge govore lose o sebi.

Jelena

pre 2 godine

Politika opozicije se svodi na pretnje i uvrede,sramota

Jeka

pre 2 godine

Ne znaju kako protiv vlasti,pa uvredama i pretnjama.To samo govori kakvi su u stvari

Breeee

pre 2 godine

Izvanredno! Makar neko da kaže istinu. Podržavam!

Sara

pre 2 godine

Djilasovo svako obraćanje se svodi na to da vredja i napada Vučića. Program njegove stranke je da mrzi Vučića. Na pitanje šta nudi gradjanima on napada Vučića i naziva ga pogrdnim imenima. Djilas je postao opsednut mržnjom prema Vučiću.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija