• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2021

13:06

OVAKVI BI DA NEKOG UČE O EKOLOGIJI? ZAPUŠAVAJU FONTANU I PRAVE ĐUBRE! Evo kako se takozvani ekolozi brinu o životnoj sredini! Video

printscreen

Politika

OVAKVI BI DA NEKOG UČE O EKOLOGIJI? ZAPUŠAVAJU FONTANU I PRAVE ĐUBRE! Evo kako se takozvani ekolozi brinu o životnoj sredini! Video

Podeli vest

Građani i organizacije okupljeni oko Ekološkog ustanka danas su bez imalo srama i stida organizovali performans kod fontane na Andrićevom vencu koji dam po sebi dovoljno govori koliko je njima ekologija zapravo važna

 

Ovi vajni ekolozi su održali performans koji su nazvali "Puštanje novog Zakona o vodama niz vodu", i pušta niz fontanu slike Aleksandra Šapića, Zorane Mihajlović, Aleksandra Vučića, Tomislava Nikolića... 

Eto tako se oni koji na sav glas viču da brinu o ekologiji i da ih to jedino zanima ZAPRAVO BRINU O NJOJ - zagađujući i zapušavajući fontanu! 

Ovom skupu je prisustvovao i Aleksandar Jovanović Ćuta, aktivista pokreta Odbranimo reke Stare planine, koji je više puta priznao javno da je sve što radi politizovano.

ĆUTA - LICEMER I LAŽOV! Dok je protestovao govorio kako se ne bavi politikom, a danas rekao kako se oduvek bavi politikom! Foto


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

"ekolozi" do mojeg! A tek što su "mnogobrojni"!

Oktobar

pre 2 godine

Sve više se dokzuje tvrdnja da je beograd varoš gde se skuplja sve što je loše u srbiji

Rajko

pre 2 godine

Ovi su dokoni,mogli bi nešto korisno da rade,da okopavaju kukuruz.

Miro

pre 2 godine

Išta sad? Gde je komunalna policija? Izgleda da za njih nema zakona.

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Oni baš i žele da dođe komunalna policija, pa da u njihovim (to znači antisrpskim) medijima danima u emisijama zajedno sa članovima opozicije lažu da je u Srbiji diktatira a Vučić diktator. Bolje je što komunalna policija nije došla.

Samosvesna građanka

pre 2 godine

Они су за опозицију а то значи да је њима нормално све што раде против ове државе и ове власти, која је ову државу дигла из економског и политичког колапса и учинили је државом достојном поштовања код нас и у свету.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17