• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

19.07.2021

09:06

ŠTA REĆI! CRNA GORA ODBILA MOLBU SRBIJE DA RUSKO ORUŽJE IDE BRODOM DO BARA, PA DALJE ZA SRBIJU ŽELEZNICOM! Neka braćo, Turci u Bugari nisu pravili problem!

Fotoilustracija

Politika

ŠTA REĆI! CRNA GORA ODBILA MOLBU SRBIJE DA RUSKO ORUŽJE IDE BRODOM DO BARA, PA DALJE ZA SRBIJU ŽELEZNICOM! Neka braćo, Turci u Bugari nisu pravili problem!

Podeli vest

Ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski otkrio je kako je Crna Gora odbila zahtev Srbije da oružje koje je dobila kao donaciju Rusije, dopremi morskim putem do luke Bar pa potom vozom do Beograda

Lazanski je za Prvu televiziju rekao da je Srbija zbog te odluke Podgorice, morala da izdvoji "20 puta" više novca kako bi donirano oružje dopremila avionima.

- Dva puta sam molio kolegu ambasadora Crne Gore u Moskvi, Šćepanovića da zove Podgoricu i da to oružje ide brodom. Odgovor crnogorske ministarke odbrane je bio takav da smo morali da platimo vazdušni transport koji nas je mnogo koštao - kazao je ambasador.

Dodao je da je oružje ipak dopremljeno u Srbiju s dozvolom pojedinih NATO država preko kojih su avioni iz Rusije letjeli.

ALBANIJA UZIMA DEO MORA CRNOJ GORI, HRVATSKA JE VEĆ OTELA PREVLAKU... NISTE HTELI SA SRBIJOM, OVO JE CENA IZDAJE! Evropska komisija zaledila Podgoricu!

- Ispada da je Crna Gora više članica NATO nego neke druge države - naveo je ambasador.

Podsetimo, Turska i Bugarska su dozvolile prelet robe.

Pogledajte i šta je sve Srbija dobila od Rusijie i kakvo još oružje i oprema treba da stignu u našu vojsku!!!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Prugu Beograd-Bar proglasiti nerentabilnom i ukinuti je. Ona samo treba montenigerima da švercuju cigarete. Čist trošak, bez ikakve praktične koristi.

Marcco

pre 2 godine

Nisam baš siguran da trenutno najveći izvoiznik u Srbiji, FIAT-Krgujevac, nema ništa od pruge i luke Bar. Doduše, brže, jeftinije i sa neuporedivo većim kapacitetom i maksimalnom masom je pruga Beograd-Rijeka...

Milutin Vranjski

pre 2 godine

Констанца у Румунији је је економски најрентабилнија лука за робу из Србије. У Солуну, Србији су враћена четири веза добијена још 1918. године од стране Краљевине Грчке. они су бесплатни али су рошкови транспорта до саме луке значајни. Лука Бар би могла, након реконструкције пруге Београд-Бар, али тамо толико краду црногрске лопине да је складиштење небезбедно и изискује додатне трошкове заштите.

Pera

pre 2 godine

Mene zapanjuje cinjenica da se od zemlje koja je izrazito neprijateljska u proteklih 30+ godina trazimo bilo sta. Neki nikako da shvate da nema vise Jugoslavije .. da je niko osim Srba nije hteo .. stavite ih na ignore ... i cao ..

Marcco

pre 2 godine

jedno je politika i zahtevi njihovih sponzora a drugo je "a đe sam tu ja"... nisu se našli na ceni i "bočnim finansiranjem", inače ne bi bilo problema...

Milutin Vranjski

pre 2 godine

А Србијанци њима хране, лече и вакцинишу преко 300.000 црногорских трутова са питај бога како добијеним држављанством Србије, више од 25.000 црногорских паразита са недвосмислено лажно прибављеним Србијанским држављанством, и више од 8.500 "црногораца" који работају са радно визом у Србији. Када се томе дода, да им није Србије, не би имали нити једну једину вакцину Синофарм и Спутњик - јасно је да сваки пут када тој фукари пружимо братску руку они нам се - по*еру у исту и наљуте се што то нисмо појели у сласт. Увек ми одзвањају речи Павла Ђуришића, који је, да парафразирам рекао: " НИје ми жао што погинути него ми је жао што оставих фукару гору од нас у црној гори да нас надживи.! Амин...

KoleM

pre 2 godine

Nije Srbija niša dobila od Rusije već je platila, kupila.

TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

kada ce SRBI shvatiti(pogotovo ovi na vlasti)da nam crnogorci nikada braca nisu bili ,niti ce(hvala bogu) ikada i biti,treba ih sve do jednog izbaciti iz SRBIJE,a pre toga im ponistiti dvojna drzavljanstva(oduzeti SRPSKO),a prema njima se odnositi kao prema strancima,sve nekretnina koje poseduju oporezovati sa bar 30%(poslovne sa 50%),a ko od njih kupi ili prebaci na sebe,nemoze da umanji porez !!!!!!!!!!! NISU SVI crnogorci KRIMINALCI,ALI SU SVI KRIMINALCI crnogorci !!!!!!!!!!!! ko razume shvatice

Oksim

pre 2 godine

Zasto bi vam dozvolila pa da se isti okrenu po Crnoj Gori! Ne daju se vise Crnogorci prevariti.

deda Raša

pre 2 godine

Pa nisu oni naučili da daju nego da uzimaju. Kunu se u nekakvo čojstvo i obraz a nemaju niti jedno. Uzimali su svakom zaposlenom Srbinu 10 godina po 10% od LD, za obnovu zemljotresom pogodjene Crne Gore i tada su ćutali. Luku je izgradila Srbija. E sad nemože ni roba za Srbiju preko te luke. Veće podguzne muve ne vidjeg od njih, udvaraju se gazdi - natou.

zoran

pre 2 godine

Nije luku Bar izgradila Srbija već cela SFRJ...kao i Beograd.

deda Raša

pre 2 godine

Zokii, i CG je bila član SRJ pa nikada ništa nije uplatila u Državnu kasu. Sve je plaćala Srbija. Uzimala od Srbije a stalno joj radila o glavi. Izaće to sve na videlo.

Vns

pre 2 godine

Letjeli???? Kao prvo to nije donacija već čista trgovina ...ni kod babe nema džabe....to što dapače Miroslav....kaže...malo lagucka...

Vns

pre 2 godine

Informer....brat Krivokapić,brat Dritan....eeee zavukla nam braća.... Bio je i Tramp srbin....pa nam zavukao.....hvala Informeru što unapred veliča ološ....hvala

Luka

pre 2 godine

Ja bih taj autoput za CG ukinuo skroz i orjentisao se ka RS, tačnije prema Trebinju.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

За крст часни и слободу златну.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija