• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2021

20:49

ŠIPTARI SU BILI PRE AMEBA, A SRBA NIGDE NIJE BILO! Vulin razotkrio Kurtijeve priče za malu decu: On će učiniti sve da se pregovori PREKINU!

printscreen

Politika

ŠIPTARI SU BILI PRE AMEBA, A SRBA NIGDE NIJE BILO! Vulin razotkrio Kurtijeve priče za malu decu: On će učiniti sve da se pregovori PREKINU!

Podeli vest

Aljbin Kurti će učiniti sve da se pregovori između Beograda i Prištine prekinu i okriviće Srbiju za to, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin

- Kada su 2012. godine počinjali pregovori u Briselu, Šiptari i međunarodna zajednica činili su sve da Srbi dođu za pregovarački sto, jer su mislili da je priznanje gotova stvar. Sada, 2021. oni beže od pregovaračkog stola, jer su videli da pregovori baš i nisu doveli do priznavanja kako su se nadali - rekao je Vulin, gostujući na TV Pink.

Prema njegovoj oceni Kurti nema nikakvu dobru nameru, već je njegova jedina namera da na Kosovu i Metohiji ne bude Srba.

- On će učiniti sve što može da dovede do prekida pregovora. Pričaće i o genocidu Srba, kao što je nedavno pričao i da su Šiptari tu bili pre ameba, a da Srba nije ni bilo, da je Dečane podigla dinastija Gaši i slično - rekao je Vulin.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša Berak

pre 2 godine

Zvanicni dokument Otomanske imperije opisan je u popisu zemlje Brankovica koja obuhvata pored KiM i veliki deo danasnje Albanije. Ne zaboravite da je Petar Stambolic poklonio KiM Leposavic i mnoge druge teritorije koje nikada nisu bile deo KiM. Evo dragi moji link i procitajte istinu jer ako koza laze rog ne laze, njih tada skoro da i nije bilo sem 46 slovima cetrdeset šest: https://www.scribd.com/doc/60208030/Oblast-Brankovica-Opsirni-katastarski-popis-iz-1455-godine

zoran

pre 2 godine

Drži se ti svoje tetke iz Kanade i ovih tvojih krimosa i koljača...na KiM i onako ne možeš..mani se budale Kurtija.

Ja

pre 2 godine

Gde je Vulin bio devedesetih kada su njegovi vrsnjaci bili na ratistu?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija