• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2021

11:10

SVAKI DAN SEDIM SA GAZDAMA TOTENHEMA, LIVERPULA, ARSENALA I GLEDAMO KAKO DA SRUŠIMO ĐILASA I ŠOLAKA! DOGOVORILI SMO SE DA TE BASTIONE SLOBODE UGASIMO!

printscreen

Politika

SVAKI DAN SEDIM SA GAZDAMA TOTENHEMA, LIVERPULA, ARSENALA I GLEDAMO KAKO DA SRUŠIMO ĐILASA I ŠOLAKA! DOGOVORILI SMO SE DA TE BASTIONE SLOBODE UGASIMO!

Podeli vest

Vučić je na pitanje o tome što su đilasovski mediji objavili da je Premijer liga saradnik sa njim i Telekomom u rušenju demokratije ironično rekao da svaki dan sedi sa gazdama fudbalskih klubova Premijer lige i dogovaraju se kako da sruše Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, te "bastione slobode"

 

- Ja sedim sa gazdama Aston Vile, Totenhema, Liverpula, Arsenala svaki dan, sedimo i dogovaramo se kako Šolaka i Đilasa da srušimo. Ništa drugo ne radim u životu samo sedim sa njima i gledam kako ćemo njih da srušimo, a oni su bastioni demokratije poznati po tome u svetu kao prepošteni čuvari, svetionik demokratije, čuvari baklje slobode, tako da oni zli fudbaleri i ja zli političar sam se zajedno sam njima dogovorio da te bastione ugasimo, i to vam je tako, šta ćete... Kad dođete do takvih zaključaka, onda vam je se jasno čime se bave i šta rade. 

PA DA LI JE OVO VIŠE REALNO?! Đilasovski mediji optužili fudbalere i trenere u Premijer ligi da su saradnici Aleksandra Vučića! TOTALNO LUDILO! Foto

- Ali sa druge strane, da uozbiljimo, vi vidite da je čitav taj deo političke scene tzv. lopov varijanta. Ako nam prođe da mi nešto kontrolišemo, da imamo pare za sebe, to je super, ako nam ne prođe i ako nam neko drugi, posebno neko ko ima deo državnog kapitala, ne prepusti utakmicu zato što mu vi plaćate funcionere i ljude u Telekomu kao što ste vi radili ranije, već se bore za svoje mesto pod suncem, bore se za svoju zemlju, za svoje preduzeće, e onda njih treba staviti na stub srama. Znate zašto je cena visoka, koliko god da je, a ne znam? Zato što je u prvom krugu Šolak ponudio više para, kako ja saznajem. Šolak i Đilas su ponudili više para u prvom krugu za tu istu Premijer ligu. Al onda smo mi napravili tu tajnu večeru sa tim fudbalerima, trenerima i ne znam kim.. šta da vam kažem... Al da znate da su u prvom krugu ponudili više para, a onda u drugom krugu nisu ponudili više para i propao biznis, propalo još para i Vučić je kriv. 

- Ali prihvatam. Država raste, država ide napred, a tim tajkunama koji su uglavnom živeli na grbači naroda je nešto teže, šta ću ja... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deki

pre 2 godine

Hocemo li saznati kolika je cifra? Ovi spominju 600 mikiona, to je nemoguce...

Zaharova

pre 2 godine

Pa kad si saznao sta koliko kosta,vidis da se frlja nasim parama,kad jednom bankrotiramo nece biti ni potrebni racuni

Fikus

pre 2 godine

Toliko je (tačnije skoro toliko) za 6 godina ... Telekom je ponudio svega 5% više od Šolaka

Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

U šali, pa privali.

vlajko

pre 2 godine

Opozicija moze samo da izmislja i laze i da gubi izbore !

miki

pre 2 godine

Opozicija ??? O čemu ti to, pa sve je to izašlo iz iste kuhinje, juče, jul, ds, dss, g17, sms, pms, danas - sns !!! A gospodari samo govore šta treba uraditi !

laki

pre 2 godine

Ne zezaj se Vucicu tako sa njima, oni su toliko glupi da ne mogu da razlikuju ironiju u tvojim recima. Reci ce " eto, zar vam nismo rekli, sam priznaje da pije kafu sa vlasmicima klubova i fudbalerima Premijer lige".

Zarko

pre 2 godine

Ono kad toliko mrziš Vučića da izgubiš svaki dodir sa realnošću i bez imalo blama pišeš kako je prenos fudbalske lige u cilju rušenja demokratije u Srbiji.

Nikola

pre 2 godine

Ovakvu glupost mogu da napišu samo mediji koji su dužni da pišu gluposti jer su fiansirani od strane Djilasovskih medija.

Jadranka

pre 2 godine

Novinari koji su napisali ovako glup tekst pod hitno da promene lekara i terapiju, ova je suviše slaba.

Višnja

pre 2 godine

Đilas izvalio još jednu glupost u koju ni sam ne veruje.

Ivanka

pre 2 godine

Nikada goru opoziciju nismo imali, isparenje njihovih mozgova je poprimilo veliku razmeru.

Princip

pre 2 godine

Đilas pokušava da se nađe u centru pažnje, sa iznošenjem raznoraznih laži i obmana na račun predsednika Vučića, koji će ga počistiti na izborima naredne godine.

Ja

pre 2 godine

600 miliona za 6 godina je mnogo. Arce se nase pare. Koliko bolesne dece je moglo biti izleceno?

Nina

pre 2 godine

Velika čast za gazde tih klubova da sede sa Vučićem i čuju koji koristan savet.

Anka

pre 2 godine

Па шта друго бити него ироничан на такве прозивке?

Timotije

pre 2 godine

Kako ljudi izmisljaju lazi. N1 se bavi samo lazima , nista normalno nema kod njih da se cuje.

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas i Šolak su zaista ludi, oni više ne zna šta da rade sa ovakvim likovima koji su uništili Srbiju i njene građane. hvala predsedniku Vučiću na vsmeu što čini za ekonomski oporavak i razvoj.

Lana

pre 2 godine

Ne možemo da dozvolimo da nam se klubovi ugase

Stevan

pre 2 godine

Šta god se uradilo Vučić kriv, ove besmislice u vezi sa tzv opozicijom i njihovim načinom borbe i sakupljanja političkih poena su nesvakudašnji!!!!

Fikus

pre 2 godine

Što se mene tiče, mnogo je da su dali i svega 6 miliona za 6 godina - baciti tolike are za fudbal je sumanuto

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija