• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2021

11:27

RISTO JOVANOVIĆ OSUĐEN NA ŠEST MESECI ZATVORA! Sramna presuda Srbinu uhapšenom na Gazimestanu!

Kosovo online

Politika

RISTO JOVANOVIĆ OSUĐEN NA ŠEST MESECI ZATVORA! Sramna presuda Srbinu uhapšenom na Gazimestanu!

Podeli vest

Sud u Prištini osudio je Rista Jovanovića, uhapšenog na Gazimestanu zbog navodnog "izazivanja razdora i netrpeljivosti", na šest meseci zatvora. Sud može da uvaži i zamenu kazne zatvora za novčanu u iznosu od 6.700 evra, sa čim se Jovanović složio

Kako prenosi RTS, sud je u odluci naveo da je Jovanović imao nameru da izazove razdor i netrpeljivost između etničkih zajednica tokom obeležavanja Vidovdana na Gazimestanu.

Zbog toga ga sud, kako se navodi, osuđuje na šest meseci počevši od datuma izricanja presude.

Foto: printscreen

Vreme provedeno u pritvoru biće mu uračunato, a sud može da uvaži i zamenu kazne zatvora za novčanu u iznosu id 6.700 evra, sa čim se Jovanović složio. 

Jovanoviću se zabranjuje ulazak na Kosovo i Metohiju u narednih pet godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa pariz

pre 2 godine

Da li ima broj racuna da mu pomognemo, koliko toliko. Jel ispasta zato sto je srbin, budimo solidarni bar jednom ne samo na jezik nego i u dela. Ako ima ziro racun, svp po malo. Pozdrav iz pariza

laki

pre 2 godine

Vraticete vi te pare kad tad i to sa debelom kamatom. Zazalicete Račak, Klecku svaki bubreg, srce jetru svaki delic organa uzetog od Srba. Nece vas ovi jos dugo trpeti i tolerisati. Pustice vas vrlo brzo niz vodu.

rebus

pre 1 godinu

MA NEMOJ DA JES,ONO STO SE NE JE ,GOVNA JELI HOCES DA PAMETUJES?KAKO BI PROSAO U PARIZU DA RADIS NESTO MIMO ZAKONA?VI STE ODGUGLALI ODAVNO KAO NAROD,VRATILI STE SE TAMO GDE VAM JE MESTO KAMENO DOBA.

boki

pre 2 godine

Srbin osuden za sitnicu 6 mj zatvora tako syde srbima u regionu a kod naseg pravosuda sa tezim prekrsajima prolaze nekaznjeno koliko je svski dan krivicnih dela policija za pohvalu hapsi ali dalji postupak se blago i sporo resava

zoran

pre 2 godine

Gde je sada onaj Vulin, neka spašava čoveka..

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

За крст часни и слободу златну.

mirkana

pre 2 godine

molim informer da nas obavesti o racunu da coveku pomognemo.

miki

pre 2 godine

Slazemse svi po malo pozdrav pod uslovom svi albanci koji putuju kroz srbiju da plate putarine po 200€ samo psaljite racun javno da mi svi uplatimo po malo pzdrav Srbin sa Juhora

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija