• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2021

14:11

ĐILAS NEMA PROGRAM, VEĆ SAMO ŽELJU ZA LIČNIM BOGAĆENJEM! Đorđević objasnio suštinu "prave" opozicije!

Politika

ĐILAS NEMA PROGRAM, VEĆ SAMO ŽELJU ZA LIČNIM BOGAĆENJEM! Đorđević objasnio suštinu "prave" opozicije!

Podeli vest

Kada je u pitanju jedan deo onoga što samo sebe naziva nekakvom "pravom" srpskom opozicijom (a što su, zapravo, grupice različitih interesnih i marifetlucima i murdarlucima svake vrste sklonih stručnjaka opšte namene, neradnika i umišljenih i sujetnih neznalica) - stara narodna izreka - budale se ne seju, one same niču - ima svoju punu potvrdu, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević, čije saopštenje vam prenosimo u celosti:

 

"Dokaza koji, svakodnevno, potvrđuju tu narodnu umotvorinu ima i previše, jer se ti lezilebovići i pripadnici samozvane "elite", ti vlasnici "inženjerskih mozgova i uspešni biznismeni", te "moralne gromade", ti "principijelni borci za ljudska prava i slobode", ti "slobodni i nezavisni intelektualci" (da ne nabrajam više sve pojavne oblike te amorfne mase, kojoj je jedini vezivni element - mrzimo Vučića) - uporno trude da ne prođe ni jedan jedini dan a da oni ne osmisle i javnosti prezentuju neku novu budalaštinu, pored onog obilja laži, pretnji, najogavnijih uvreda i ostalih bedastoća koje, takođe svakodnevno, izgovaraju.

I, sad, čovek bi možda i razumeo da je neko onako, pomalo na svoju ruku, što bi naš narod rekao - blesav, kao i da je neko obuzet patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, pa i da neko, recimo, zavidi predsedniku na uspesima koje postiže na svim poljima, pa ga ta zavist tera na to da izmišlja i laže i priča gluposti, sve u nadi da će još nekog uspeti da uveri u to da je nekada (dok je taj što te gluposti priča bio vlast) bilo bolje - ali kako razumeti vest u jednom od medija (finansiranim novcem opljačkanim od građana Srbije) koja, doslovce, glasi: "Premijer liga saradnik Vučića i Telekoma u rušenju demokratije"?!

Ili, recimo, "vesti" koje se svakog sata fabrikuju na onom ospkurnom portalčiću (kojeg tajkun ovdašnji i političar u pokušaju, Dragan Đilas, takođe finansira novcem pokradenim od građana Srbije) - a koje, osim što su zbornik laži, uvreda, kleveta i neskrivene, bolesne mržnje prema Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici - nikoga i ni o čemu u suštini ne informišu, već su samo ogoljena, gebelsovska propaganda.

Istina o svemu tome je vrlo jednostavna: Potrebno je što agresivnije i bučnije, svim raspoloživim sredstvima i na sve načine, napadati Vučića. I njega lično (i njegovu porodicu, nju naročito, ne bi to dodatno destabilizovalo predsednika), ali napadati i ono što on, sa uspehom, radi (pre svega rezultate u ekonomskom i svakom drugom oporavku i napretku Srbije, kao i u borbi protiv pandemije, ali i hrabru i dostojanstvenu, mudru i državničku politiku koju predsednik vodi kada je u pitanju rešavanje problema na Kosovu i Metohiji).

Izmišljati, lagati, vređati, pretiti, ucenjivati, pljuvati po sopstvenoj zemlji (naročito pred strancima i u nekim ambasadama, uz poniznu molbu da im se, toj skupini zgubidana i hohštaplera, omogući nekako da se vrate na vlast, ako može - bez izbora, bilo bi nužno i poželjno, jer čak i oni, zaslepljeni mržnjom i sujetom, znaju da ih građani Srbije neće) činiti sve, bez imalo časti i morala, samo da bi ponovo došli u priliku da pljačkaju Srbiju i njene građane.

Da, da - samo se o novcu radi. Nema tu nikakvog političkog, ekonomskog, diplomatskog niti bilo kojeg drugog plana i programa, već samo želja za ličnim bogaćenjem, za nastavkom bahate i osione, štetočinske vladavine - koju im je Aleksandar Vučić prekinuo i koju im ne dozvoljava da nastave, bez obzira na sve pritiske.

Onu budalaštinu o Premijer ligi trebalo bi ovako shvatiti: Neće moći Dragan Đilas da, svojim "maestralnim poslovnim talentom", stekne priliku da zelenaški  preprodaje reklamne sekunde tokom televizijskih prenosa utakmica, niti će  tako stečenim novcem moći da plaća svoje (sa)radnike - kako one u medijima, tako i one koji se, kobajagi "principijelno", bave politikom (doduše, samo u pauzama od različitih vrsta priviđenja, recimo kokošaka, viđenih poslednji put kroz zatamnjena stakla jednog Poršea). To je suština, pozadina, naličje ove neviđene gluposti o "rušenju demokratije" prenosima fudbalskih utakmica.

Na isti način bi trebalo tretirati i sva druga njihova saopštenja, napise i tobožnja "principijelna" reagovanja, kao i sve "vesti" koje proizvode njihovi mnogobrojni mediji -  poput one o rušenju zgrade Pinka, kako to najavi onaj što se zalaže za nekakvu "lustraciju i revanšizam" (na zakonu zasnovane, ističe s ponosom, jer je to jedna od retkih stvari do koje je samostalno, sopstvenim razmišljanjem, uspeo da dođe) - iako je upravo on prvi koji bi trebao da bude lustriran, s obzirom na reputaciju međunarodno poznatog prevaranta i perača novca u sumnjivim transakcijama.

Nema tu politike, ponavljam, ni ideologije, ni časti ni morala, ni plana ni programa izašta, nema tu brige za Srbiju i njene građane, (ali ima prezira i podsmeha, i prema Srbiji i za njene građane), nema tu ničega osim ličnog interesa i lične, bolesne, i baš zato opasne, mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu što on simbolizuje.

E, sad, zašto to najčešće ima pojavni oblik budalaštine - za to postoje nadležne ustanove i stručni ljudi, iako, priznajem, nije neočekivano - jer šta drugo mogu oni koji nikada ništa pošteno i časno nisu u životu radili, niti zaradili - sem da organizuju i sprovode sajam budala."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šojić

pre 2 godine

Da, da a vi to ne zarad sebe nego za "preduzeĆe" ! Nikakve razlike nema, svi ste vi iz iste "kuhinje" izbauljali !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija