• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2021

18:40

/FOTO/ DA LI JE OVO MOGUĆE?! 18 GODINA KASNIJE PONAVLJA SE ISTA KAMPANJA SAMO PROTIV VUČIĆA!

Printscreen

Politika

/FOTO/ DA LI JE OVO MOGUĆE?! 18 GODINA KASNIJE PONAVLJA SE ISTA KAMPANJA SAMO PROTIV VUČIĆA!

Podeli vest

Navodnim izjavama Veljka Belivuka datim Tužilaštvu tokom saslušanja, koje je danas objavio portal KRIK, a odmah preneli svi tajkunski mediji, nastavljeni su pokušaji diskreditacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i relativizacija opasnosti koja mu preti od strane kriminalnih klanova i pojedinih domaćih i stranih centara moći

Prosto je neverovatno da je slična negativna kampanja u Srbiji vođena i pre samo 18 godina kada je u medijima i javnosti bila relativizovana opasnost koja je pretila tadašnjem premijeru Zoranu Đinđiću.

To dokazuje naslovna strana nedeljnika "Blic news" iz februara 2003. godine, koja se upravo bavila pokušajima relativizacije neuspelog atentata na Đinđića kod hale Limes pod naslovom "Istina ili propaganda! Ko sve preti Đinđiću"!

 

Foto: Printscreen

Prosto je neverovatno da se na istoj naslovnoj strani nalazi najava teksta o Telekomu koji navodno "otima internet" u Srbiji.

Dakle, kao i te 2003., uoči atentata na Đinđića, i danas pojedini mediji pokušavaju da dovedu u vezu predsednika Vučića sa kriminalnim strukturama i negiraju opasnost koja mu preti upravo iz tog miljea.

Slično je i sa Telekomom čije poslovanje isti ti mediji dovode pod sumnju izmišljajući afere.

Previše slučajno, da ne bi bilo namerno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Komsija

pre 2 godine

Zaista prosto neverovatno da se potpuno ista kampanja vodila protiv Djindjica i sada protiv Vucica. CIA samo otresla prasinu sa starog scenarija. No, zato nisu dirali Izvinjavam-se-Mnogo-se-Izvinjavam Tadica, koji je izgubio izbore iz svoje ciste gluposti i uobrazenosti.

Predragm

pre 2 godine

A ja se secam da je novinar Curuvija bio prijatelj sa Mirom Slobinom. Previse je znao.

Lela

pre 2 godine

Kampanju vode oni koji su za to dobili nalog za to, čak i preko zločina prelaze i zaboravljaju sve oko sebe

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija